Voleybol Fenerbahçe - VakıfBank maçı sonrası Eda Erdem izdihamı!

Fenerbahçe - VakıfBank maçı sonrası Eda Erdem izdihamı!

04.03.2024 - 11:11 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi'nde VakıfBank'ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Opet'te kaptan Eda Erdem Dündar açıklamalarda bulundu. Maç sonunda Eda Erdem ile fotoğraf çektirmek için salondan ayrılmayan hayranları büyük ilgi gösterdi.

Fenerbahçe - VakıfBank maçı sonrası Eda Erdem izdihamı

Fenerbahçe Opet kaptanı Eda Erdem Dündar ile orta oyuncu Aslı Kalaç, 3-1’lik VakıfBank galibiyetinin ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

EDA ERDEM DÜNDAR: ÇOK İYİ GİDİYORUZ, ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLDU
“Öncelikle çok iyi gidiyoruz, çok güzel bir maç oldu bizim için. Aslında iki ekip de Şampiyonlar Ligi oynamıştı. Sahada güzel bir mücadele vardı. Bence bugün VakıfBank da iyi bir mücadele gösterdi ama kırılma noktalarında, rallilerde şans bizden yana oldu. Tabii evimizde oynuyoruz, seyirci desteği de çok önemliydi ve çok güzel bir destek gördük. Zaten Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kalmıştık. Bu yüzden oyun içerisinde takımda moraller yüksekti. Bu maç ile de moralimize moral kattık diyebiliriz. İyi gidiyoruz. Tabii mart ayı ile beraber ligin en yoğun zamanları başlıyor. Mart ve nisan ayları bizim için çok değerli o bakımdan bu maç da bizim için çok önemliydi. Takım arkadaşlarımı kutluyorum, güzel bir mücadele oldu. Şimdi PTT maçına bakacağız, ardından da yavaş yavaş Monza maçına hazırlanmamız lazım. Şimdilik her şey yolunda gidiyor.”

Haberin Devamı

Fenerbahçe - VakıfBank maçı sonrası Eda Erdem izdihamı

HAYRANLARI EDA İÇİN SALONDAN AYRILMADI
Çoğunluğu çocuklardan oluşan taraftarlar Eda Erdem ile fotoğraf çektirmek ve forma imzalatmak için sıraya girdi. Fenerbahçe kaptanı salondaki tüm tribünlere tek tek giderek taraftarlarla ilgilendi. Bazı küçük kız çocuklarının Eda'ya ulaşmak için gözyaşları döktüğü görüldü. Küçük bir taraftar ise Eda Erdem'in formasını imzalaması sonrası büyük sevinç yaşadı.

Fenerbahçe - VakıfBank maçı sonrası Eda Erdem izdihamı

ASLI KALAÇ: GÜZEL BİR GERİ DÖNÜŞ YAPIP MAÇI ALMASINI BİLDİK
“Taraftarımız çok güzeldi ve bugün enerjileri de harikaydı. Sağ olsunlar var olsunlar. Onlardan Allianz MTV Stuttgart maçındaki atmosfer gibi olmasını rica etmiştik ama burada bugün o maçtan daha iyisi vardı. Tekrardan sağ olsunlar. Bütün Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Bugün 3-0 bitebilecek bir maçtı fakat VakıfBank özellikle ikinci sette çok iyi savaştı. Biz de açıkçası arada basit hatalar yaparak ikinci seti verdik. Fakat tekrardan güzel bir geri dönüş yapıp maçı 3-1 almasını bildik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız.”

Yazarlar