Fenerbahçe Fenerbahçe ve Galatasaray transfer yarışında! Almanya'dan ayrılmak istiyor

Fenerbahçe ve Galatasaray transfer yarışında! Almanya'dan ayrılmak istiyor

04.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk için yarışacak Fenerbahçe ve Galatasaray, bir transferde daha karşı karşıya geldi. İstanbul'un iki devinin ilgilendiği genç oyuncunun Almanya'dan ayrılmak istediği iddia edildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray transfer yarışında Almanyadan ayrılmak istiyor

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın da ilgilendiği genç yıldıza kanca attı. Süper Lig'in iki devinin bonservisini elinde bulunduran genç oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği 22 yaşındaki on numaranın Almanya'dan ayrılmak istediği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

SZYMANSKI, FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da ilgi gösterdiği Sebastian Szymanski'yi kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki Polonyalı orta saha ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sebastian Szymanski'nin transferi için 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödendi.

ZAHA, GALATASARAY'DA

Galatasaray, İsmail Kartal'ın da transferini istediği Wilfried Zaha'yı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar, Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Galatasaray transfer yarışında Almanyadan ayrılmak istiyor

MERT MÜLDÜR, FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe'nin Galatasaray'la karşı karşıya geldiği bir diğer isim Mert Müldür oldu. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki milli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Mert Müldür açıklamasında, "Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah herkes için hayırlısı olur ve taraftarlarımıza güzel maçlar izlettiririz. Çok gururlandım ve onurlandım. Taraftarlarımızla kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

YENİ HEDEF ANIL GÖZÜTOK

Alman basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe ve Galatasaray bir transferde daha karşı karşıya geldi. Süper Lig'in iki devinin bonservisi elinde bulunan Anıl Gözütok'u kadrosuna dahil etmek istediği aktarıldı.

Türk gözlemcilerin önerisiyle Anıl Gözütok'un iki ezeli rakibin radarına girdiği ancak şu ana kadar herhangi bir somut hamle olmadığı kaydedildi. Wormatia Worms'un 22 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda tutmak istediği ancak kulübün küme düşmesi nedeniyle Anıl Gözütok'un bu teklifi kabul etmediği vurgulandı.

Anıl Gözütok'un kariyerine yeni bir sayfa açıp, Almanya'dan ayrılmak istediği aktarıldı. Genç oyuncu için çok fazla teklif olduğu, 22 yaşındaki on numaranın kararını henüz vermediği kaydedildi. İtalya'dan Sampdoria ve Genoa'nın da Anıl Gözütok'la ilgilendiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Sampdoria Teknik Direktörü Andrea Pirlo'nun genç futbolcunun durumu hakkında bilgi aldığı belirtildi. Anıl Gözütok'un on numaranın yanı sıra sol kanat ve merkez orta saha pozisyonlarında da forma giyebildiği kaydedildi.

8 GOLE KATKI SAĞLADI

Anıl Gözütok geçtiğimiz sezon Wormatia Worms formasını 32 resmi maçta giydi. 22 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 1 gol ile 7 asist üretti. Bonservisi elinde bulunan genç futbolcunun güncel piyasa değeri 50 bin euro.

Kaiserslautern altyapısında yetişen Anıl Gözütok, 2022-2023 sezonu başında bonservis bedeli olmadan Wormatia Worms ile sözleşme imzalamıştı.