Fenerbahçe Fenerbahçe yeni stoperini Premier Lig'de buldu! Alman panzeri gündemde

Fenerbahçe yeni stoperini Premier Lig'de buldu! Alman panzeri gündemde

13.12.2023 - 19:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin gündemine bu doğrultuda sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe yeni stoperini Premier Ligde buldu Alman panzeri gündemde

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde Çağlar Söyüncü transferinin zora girmesinin ardından başka adaylar için çalışmalar yoğunlaştırıldı. Fenerbahçe'nin Premier Lig'de forma giyen tecrübeli savunmacıyı gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, West Ham United forması giyen Thilo Kehrer'i gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin, tecrübeli savunmacının menajeriyle kısa süre içerisinde temas kuracağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin transfer gündemine aldığı Thilo Kehrer, bu sezon West Ham United'da 9 maçta şans buldu. Premier Lig ekibinde 371 dakika sahada kalan Alman stoper, 2 sarı kartla cezalandırıldı.

Fenerbahçe yeni stoperini Premier Ligde buldu Alman panzeri gündemde

Burundi asıllı stoperin West Ham United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Premier Lig ekibinin sözleşmesini 2 yıl uzatma opsiyonu bulunan Thilo Kehrer'in güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Tübingen altyapısında futbola başlayan Thilo Kehrer daha sonra Reutlingen altyapısı, Stuttgart altyapısı, Schalke 04 ve Paris Saint Germain formaları giydi. West Ham United, geçtiğimiz sezon başında 12 milyon euro bedelle tecrübeli stoperi renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Thilo Kehrer, Almanya Milli Takımı'nda 27 müsabakada forma şansı buldu. 27 yaşındaki stoper için toplam 49 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Yazarlar