Fenerbahçe Fenerbahçe yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüştü! İşte konuşulanlar

Fenerbahçe yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüştü! İşte konuşulanlar

01.04.2024 - 11:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu, yarın düzenlenecek olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüşme gerçekleştirdi. Toplantının detaylarını Fenerbahçe resmi internet sitesinden paylaştı.

Fenerbahçe yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüştü İşte konuşulanlar

Fenerbahçe'de gözler yarın düzenlenecek Olağanüstü Genel Kurul'a çevrilmişken Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu futbolcularla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile görüşmenin detaylarını paylaştı. 

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞÜ SORULDU

Başkan Ali Koç'un Olağanüstü Genel Kurul’da alınması beklenen muhtemel kararları futbolculara anlattığı belirtilirken oyunculara fikirlerinin sorulduğunun altı çizildi. 

Fenerbahçeli futbolcular Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci, sonuna kadar mücadele etmek istediklerini Başkan Ali Koç ve Yönetim Kuruluna ilettiler.

Başkan Ali Koç ise 2 Nisan tarihinde alınacak kararlar doğrultusunda hiçbir şey yapmama gibi bir durumun ihtimal dahilinde olmadığını açıkladı.

FENERBAHÇE İNTERNET SİTESİNDEN AÇIKLADI 

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulumuz, Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Profesyonel Futbol A Takımımızla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Futbolcularımıza 2 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul’da alınması beklenen muhtemel kararları anlatan Başkanımız, oyuncularımıza kişisel fikirlerini sordu.

Takım Kaptanlarımız Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci Başkanımızın konuşmasından sonra görüşlerini ifade ederken;

Fenerbahçe futbol takımına sahada ve saha dışında yapılan tüm haksızlıkların farkında olduklarını söyleyen oyuncular, Takım olarak Trabzon deplasmanından daha güçlü ve kenetlenmiş bir takım olarak döndüklerini, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kuruluna ilettiler.

Takımın karakterli, duruşu olan ve aidiyeti yüksek tavrı için oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade eden Başkanımız Ali Koç; 2 Nisan tarihinde alınacak kararlar doğrultusunda hiçbir şey yapmama gibi bir durumun ihtimal dahilinde olmadığını açıkladı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal da toplantıda oyuncularımıza hitaben daha önce tarih boyunca pek çok olay yaşandığını ve kendisinin Fenerbahçe’de olduğu dönemde de şampiyonluğun ellerinden çalındığını söyledi.

Takımın her mücadeleye hazır olduğunu vurgularken, Genel Kurulun kararına saygı duyacaklarını açıkladı."

Yazarlar