Fenerbahçe Fenerbahçe yönetiminden derbi kararı! Ali Koç kuralı bozuyor

Fenerbahçe yönetiminden derbi kararı! Ali Koç kuralı bozuyor

31.03.2023 - 18:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş derbisi için flaş bir karara imza attı. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç döneminde uygulamaya konulan kararın, siyah-beyazlılarla oynanacak dev derbide rafa kaldırılacağı kaydedildi.

Fenerbahçe yönetiminden derbi kararı Ali Koç kuralı bozuyor

Süper Lig'in 27'nci haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de kurmaylar, flaş bir karar aldı. Sarı-lacivertlilerin, dev derbide Başkan Ali Koç'un uygulamaya aldığı kararı bozacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dev derbiye verdiği önem nedeniyle bu karara imza attığı aktarıldı. İşte ayrıntılar...

ENNER VALENCIA GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'de Alanyaspor maçında sakatlanan Enner Valencia'dan müjdeli haber geldi. Yaşadığı sakatlık problemi nedeniyle Ekvador Milli Takımı'ndan affını isteyen tecrübeli golcü, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Fenerbahçe'de Enner Valencia ile ilgili son kararı Teknik Direktör Jorge Jesus'un vereceği öğrenildi. Yıldız oyuncunun, Beşiktaş derbisinde sahada yer almayı hedeflediği vurgulandı.

Fenerbahçe yönetiminden derbi kararı Ali Koç kuralı bozuyor

JESUS DEV DERBİDE YER ALAMAYACAK

Sarı-lacivertlilerin Alanyaspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Jorge Jesus, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1 maçtan men edildi. Jorge Jesus cezalı olması nedeniyle takımının başında yer alamayacak.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un yokluğunda saha kenarında Joao de Deus görev alacak. Jorge Jesus'un uzun süredir yardımcısı olan Joao de Deus, dev derbide kararları verecek.

Fenerbahçe yönetiminden derbi kararı Ali Koç kuralı bozuyor

"TAKIMIMIZA VE HOCAMIZA GÜVENİMİZ SONSUZ"

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, gündemde yer alan konulara ilişkin TRT Spor'da açıklamalarda bulundu. Beşiktaş derbisini değerlendiren Burak Kızılhan, "Pazar günü çok önemli bir maç, derbi maçı. Tüm Türkiye'nin gözü bu maçta olacak. Hem heyecanımız hem güvenimiz çok büyük. Futbolda tabii ki inişler, çıkışlar, istenmeyen sonuçlar olabiliyor. İlk günden bu yana takımımıza ve hocamıza güvenimiz, inancımız sonsuz. Büyük taraftarımızın itici gücüyle, desteğiyle hedefimize 1 adım daha yaklaşacağımıza inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Kritik maçta Halil Umut Meler'in görev yapmasıyla ilgili de konuşan Burak Kızılhan, "Hakemler konusunda bir parantez açmak istiyorum. Tüm Türkiye'nin gözü bu maçta olacak. Her iki takım için çok önemli müsabaka. Her maç bir final. Hakemlere de çok büyük görev düşüyor. Oyunun sahada kalması adına, adil kararlar verilmesi adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yönetiminden derbi kararı Ali Koç kuralı bozuyor

DERBİDE ÖZEL PRİM

Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe'de yönetim, Beşiktaş derbisinde alınacak galibiyete büyük önem veriyor. Başkan Ali Koç, bugüne kadar derbilerde özel prim uygulamasına çok fazla gitmese de Beşiktaş maçı için bu kuralı bozuyor. Başkan Koç, galibiyet halinde kesenin ağzını açacak.

Haberin Devamı

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadele 0-0 sona ermişti. Fenerbahçe bu maçı kazanarak hem bu sezon derbilerde yaşadığı şanssızlığı kırmak isteyecek hem de zirve yolunda Galatasaray ile baş başa kalmak isteyecek.

Fenerbahçe yönetiminden derbi kararı Ali Koç kuralı bozuyor

"KAZANACAĞIMIZA EMİNİM"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin de dev derbi öncesi konuştu. A Spor'un canlı yayına konuk olan Fethi Pekin, "Beni tanıyan bilir, maçla ilgili uğurlarım var, maçla ilgili konuşmam. Takımımıza başarılar diliyorum. Onların başarısından eminim. Bu maçı kazanacağımıza eminim" dedi.

Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan ve taraftarlara da mesaj veren Fethi Pekin şu ifadeleri kullandı.

"İnşallah iki kulvarda da ipi biz göğüsleyeceğiz. Taraftarımız, Fenerbahçe'ye destek olsun. Zarar verenleri aralarından ayıklasınlar. Fenerbahçemize destek olsunlar. Fenerbahçe, taraftarı ile var. Fenerbahçe taraftarı, biliyorsunuz 12 numaradır."

Haberin Devamı

Yazarlar