Fenerbahçe Fenerbahçe'de 10 ay sonra sahalara dönen Lincoln Henrique Kadıköy'de şov yaptı!

Fenerbahçe'de 10 ay sonra sahalara dönen Lincoln Henrique Kadıköy'de şov yaptı!

17.01.2024 - 22:13 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de talihsiz bir sakatlık süreci yaşayan Lincoln Henrique 10 ay sonra döndüğü ilk maçta şov yaptı.

Fenerbahçede 10 ay sonra sahalara dönen Lincoln Henrique Kadıköyde şov yaptı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Lincoln Henrique, sakatlığının ardından formasına kavuştu. Yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından sözleşmesi dondurulan ve bu sezon süre alamayan Lincoln, Gaziantep FK maçında kadroya dahil olmuş ancak forma bulamamıştı. Lincoln en son 9 Mart 2023 tarihinde Sevilla ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu’nda yer almıştı.

Haberin Devamı

LINCOLN'DEN 1 GOL 1 ASİST
Sarı-lacivertli ekip, 29’uncu dakikada Bartuğ Elmaz’ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Lincoln Henrique’nin dar açıdan yaptığı vuruşta fileleri havalandırması ile karşılaşmada 1-0 öne geçti. 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı ilk resmi maçta golle buluştu. Brezilyalı futbolcu, 39'uncu dakikada Michy Batshuayi'nin skoru 2-0 yapan golünde ise asist yaparak ön plana çıktı.

Yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından ilk kez Gaziantep FK karşısında maç kadrosuna dahil edilen Lincoln, bu sezonki ilk resmi maçına Adanaspor karşısında çıktı. Brezilyalı oyuncu, son olarak 9 Mart 2023 tarihinde Sevilla ile oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında forma giymişti.

Fenerbahçede 10 ay sonra sahalara dönen Lincoln Henrique Kadıköyde şov yaptı

SARI-LACİVERTLİLERDE 11 EKSİK

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Adanaspor maçına 11 oyuncusundan yoksun çıtı. Sarı-lacivertli ekipte Afrika Kupası'nda yer alan Osayi-Samuel ve Djiku'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Peres, Serdar Aziz, Zajc ve Crespo, takımlarını yalnız bıraktı. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlıkları son bulan ancak hazır olmayan Rodrigo Becao ile teknik heyet kararı ile Livakovic, İrfan Can Kahveci, Ferdi Kadıoğlu ve Fred yer almadı.

KRUNIC VE BONUCCI İLK KEZ 11'DE

Fenerbahçe'de yeni transfer Rade Krunic, Adanaspor maçıyla ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Sarı-lacivertlilerin transferi için uzun süredir çaba gösterdiği 30 yaşındaki Krunic, ilk maçına Adanaspor karşısında çıktı.

Sarı-lacivertli ekibin dünyaca ünlü yıldız stoperi Leonardo Bonucci, Fenerbahçe formasıyla ilk kez 11'de yer aldı. Ligin 20’nci haftasındaki Gaziantep FK mücadelesinin 38’inci dakikasında sakatlanan Serdar Aziz'in yerine oyuna dahil olan 36 yaşındaki futbolcu, Adanaspor karşılaşmasında 11'de görev aldı.

Yazarlar