Fenerbahçe Fenerbahçe'de 3 lider karakterli oyuncu sorunları çözdü! Müthiş seri

Fenerbahçe'de 3 lider karakterli oyuncu sorunları çözdü! Müthiş seri

27.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de geçmiş dönemde ortaya çıkan ‘yıldız’ oyuncu sorunu bu sezon yapılan transferlerle çözüldü. Kaptanlık pazubandını takmış üç ismi kadrosunda bulunduran sarı-lacivertliler saha içinde her soruna anında çözüm buluyor.

Fenerbahçede 3 lider karakterli oyuncu sorunları çözdü Müthiş seri

Yaz transfer döneminde çok önemli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe’de hem yönetim hem teknik heyet hem de oyuncular bunun rahatlığını ilk resmi maçtan itibaren yaşamaya başladı. Gol yollarında sıkıntı yaşanmazken sarı-lacivertliler, hem Trendyol Süper Lig’deki, hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki bütün maçlarını kazanarak 7’de 7 yaptı.

Haberin Devamı

BATSHUAYI'YE TEKLİFLER DÜŞÜK BULUNDU

Fenerbahçe’de Edin Dzeko’nun gelişiyle ikinci forvet konumuna düşen Michy Batshuayi için sarı-lacivertli kulübe teklifler gelmeye devam ediyor. Yıldız futbolcu istediği süreleri alamaması nedeniyle ayrılmaya sıcak bakarken, yönetim şu ana kadar önerilen bonservis ücretlerini çok düşük buldu. Sarı-lacivertli idarecilerin iyi bir teklif gelmediği ve yerine golcü bulunmadığı sürece Batshuayi’yi göndermeyi düşünmüyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 maça çıkan Belçikalı tecrübeli forvet 2 gol atarken, 1 de asist yaptı.

SERDAR DURSUN'DAN VEDA MESAJI

Trendyol Süper Lig ekibi Vavacars Fatih Karagümrük’e transfer olan Serdar Dursun, Fenerbahçe’ye veda mesajı yayımladı. Tecrübeli futbolcu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Güzel anılar, güzel vedaları hak ediyor. 2 seneyi aşkın süredir sarı-lacivertli formayı taşımak büyük onurdu. Formayı üzerime giydiğim her saniyenin sonunda taraftarımıza koşmanın hayaliyle oynadım ve Türkiye kupasını kazanmanın gururunu yaşadım. Öncelikle başkanımız Ali Koç’a bana bu şansı verdiği için teşekkür ederim. Aynı zamanda birlikte mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, yöneticilerimize, bütün Fenerbahçe çalışanlarına ve büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim.”

Haberin Devamı

3 LİDER KARAKTERLİ FUTBOLCU VAR 

Özellikle Başkan Ali Koç döneminde daha önce de birçok yıldız ve tecrübeli isim takıma kazandırılsa da bunlar sahada ortaya çıkan sorunları çözmekte sıkıntı yaşıyordu, bu alınan sonuçlara da yansıyor, sezon sonunda hüsrana sebebiyet veriyordu. Yeni dönemde ise Dusan Tadic (Sırbistan) ve Edin Dzeko (Bosna Hersek) gibi milli takımlarında, Dominik Livakovic gibi (Dinamo Zagreb) kulüp takımında kaptanlık yapan üç önemli ismi transfer eden sarı-lacivertlilerde artık sahada bir sorun çıkması ya da rakibin kapandığı anlarda kilidi açmak için hemen bir çözüm bulunuyor.

Bu önemli detay oyuncuların daha güvenli oynamasını sağlarken, tribüne gelen taraftarı da maçın tıkandığı anlarda düşürmüyor, aksine futbolculara daha fazla destek olmasını sağlıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da bu önemli hamleden mutluluk duyduğu, her maça farklı bir kadro ile çıkabildiği için takım içindeki rekabeti de yüksek tuttuğu öğrenildi. 

Haberin Devamı