Fenerbahçe Fenerbahçe'de 4 eksik...

Fenerbahçe'de 4 eksik...

15.05.2014 - 12:37 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in son hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak şampiyon Fenerbahçe, sezonu 3 puanla bitirmek istiyor.

Fenerbahçede 4 eksik...

Ligin bitimine 3 maç kala elde ettiği şampiyonluğun kupasını geçen hafta yapılan kutlamalar ve törende alan sarı-lacivertli takım, genç oyuncularının da yer alacağı kadroyla çıkacağı mücadelede, ligi galibiyetle noktalamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

2014 FIFA Dünya Kupası'nda milli takımlarda bulundukları için izin alarak ülkelerine giden Kuyt, Emenike ve Alves'in bulunmadığı sarı-lacivertli takımda Caner Erkin de sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Teknik direktör Ersun Yanal, bu akşam yapılacak antrenmanın ardından Kayserispor maçında sahaya süreceği kadroyu belirleyecek.

Sarı-lacivertli takımın, ligden düşmesi kesinleşen Kayserispor ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yapacağı maç saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Deniz Çoban yönetecek.

Fenerbahçe, maç için Kayseri'ye günübirlik seyahat edecek. Yarın sabah bu kente gidecek sarı-lacivertli takım, maçın ardından İstanbul'a dönecek.