Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık! Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı

Fenerbahçe'de ayrılık! Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı

27.09.2022 - 20:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'de Jesus'un isteği doğrultusunda kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncu takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Transfer için anlaşmanın sağlandığı ifade edildi.

Fenerbahçede ayrılık Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı

Jorge Jesus yönetiminde Süper Lig ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanıyor. Transfer için anlaşmanın sağlandığı ve resmi açıklamanın an meselesi olduğu belirtildi. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

Haberin Devamı

BRUMA İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Bruma, Fenerbahçe'de yeniden 11'e dönmek için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Portekizli futbolcunun, Ekim ayının ilk haftasında takımla çalışmalara başlayacağı, gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Bruma'nın, yeniden sahalara dönmek ve takımın vazgeçilmezleri arasına girmek istediği ifade ediliyor. Yıldız futbolcu, transfer öncesi Jesus'un kendisini aramasından çok memnun kalmıştı ve bu güveni, boşa çıkarmamak istiyor.

Fenerbahçede ayrılık Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı

ARAO'DAN JESUS SÖZLERİ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Willian Arao, Jorge Jesus hakkında açıklamalarda bulundu. Arao, "Jesus'u çok büyük bir teknik direktör olarak tanımlıyorum. Çalıştığım en iyisi. Ondan her gün bir şeyler öğrenebiliyorum. Bu da bir oyuncu için çok önemli. Devamlı gelişim gösteriyorsunuz. Çok talepkar biri. Bu nedenle her zaman yüksek seviyede oluyorsunuz. Yapmasını istediği bir şeyi yapmadığınızda ve yapmamanızı istediği bir şeyi yaptığınızda çok sinirlenebiliyor. Maçı yaşayarak izliyor. Buna alıştık. Şahsi bir durum olmadığını biliyoruz. Oyuncuyu ve takımını geliştirmek istiyor. Çok talepkar biri" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı

JESUS, YILDIZ İSİMLERİ AVRUPA KADROSUNA DAHİL ETMEDİ

Sarı lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi kadrosunda Lemos, Filip Novak, Nazım Sangare, Bruma ve Serdar Dursun gibi isimler yer almadı. Jorge Jesus'un kararı doğrultusunda UEFA Avrupa Ligi kadrosunda dahil edilmeyen futbolculara transfer için izin verildi.

Serdar Dursun'a Bundesliga'dan 3 takımın talip olduğu iddia edilmişti. Ayrıca Dinamo Kiev de golcü oyuncuyla yakından ilgilendi. Bruma'nın da teklif gelmesi halinde gözden çıkarıldığı ifade edilmişti.

Mauricio Lemos ve Nazım Sangare de teknik direktör Jorge Jesus'un planlarında yer almıyor. 

Fenerbahçede ayrılık Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı

BAE'DEN NOVAK'A TALİP

Fenerbahçe'de, ilk yarı için lisansı çıkartılmayan isimlerden biri olan Filip Novak için sürpriz bir teklif geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Jazira, Çek savunma oyuncusu için sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı.

Novak transferinin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye, 2020 yazında Trabzonspor'dan bedelsiz olarak transfer olan Novak, geçen sezon 27 maçta forma giyerken, 3 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçede ayrılık Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı

ANLAŞMA SAĞLANDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Filip Novak, Al Jazira ile anlaştı! Transferdeki mali detaylara yer verilmezken Fenerbahçe'nin Novak'a transfer için kolaylık sağlayacağı iddia edildi.

Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Fenerbahçede ayrılık Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı

Yazarlar