Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık! Konyaspor transfer için sona yaklaştı

Fenerbahçe'de ayrılık! Konyaspor transfer için sona yaklaştı

08.01.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli futbolcuyu kiralamak için geri sayıma geçtiği iddia edildi.

Fenerbahçede ayrılık Konyaspor transfer için sona yaklaştı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de süre almakta zorlanan tecrübeli futbolcunun ara transfer döneminde takımdan ayrılmaya hazırlandığı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerde şans bulmakta güçlük çeken milli yıldızın yeni adresinin Konyaspor olacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de beklediği süreyi alamayan Umut Nayir'a Konyaspor'un talip olduğu aktarıldı. Sporx'in haberine göre; Konyaspor, Umut Nayir'i sezon sonuna kadar kiralamak için harekete geçti. Konyaspor'un transfer görüşmelerinde önemli ilerleme kaydettiği vurgulandı.

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almak isteyen Umut Nayir'in, düzenli olarak şans bulabileceği Konyaspor'a gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

30 yaşındaki santrfor bu sezon Fenerbahçe'de 12 maçta şans buldu. Umut Nayir bu müsabakalarda 118 dakika sahada kaldı. Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Umut Nayir'in güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Ankaragücü altyapısında futbola başlayan Umut Nayir daha sonra Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Ankaragücü, Beşiktaş, Bursaspor, Hajduk Split, Giresunspor, Eyüpspor ve Ümraniyespor'da forma giydi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe sezon başında Umut Nayir'i bonservis bedeli olmadan renklerine bağladı. A Milli Futbol Takımı'nda 4 maça çıkan Umut Nayir, 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar