Fenerbahçe Fenerbahçe'de bomba transfer gelişmesi! 43 milyon euroluk forvet hamlesi

Fenerbahçe'de bomba transfer gelişmesi! 43 milyon euroluk forvet hamlesi

10.08.2022 - 08:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kadro yapılanması kapsamında transfer harekatı devam ediyor. Golcü transferi yapacak olan sarı-lacivertlilerde flaş bir gelişme yaşandı. Ümraniyespor maçında beklenmedik sonuçla karşılaşan sarı-lacivertli kulüpte büyüyen forvet tepkisi sonrası olay bir gelişme yaşandı. İşte sürpriz transfer hamlesinde yaşanan gelişmeler...

Fenerbahçede bomba transfer gelişmesi 43 milyon euroluk forvet hamlesi

Fenerbahçe, yeni sezona evinde aldığı şok Ümraniyespor beraberliğiyle girdi. Yeni transferlerin gelmesiyle şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler, ilk maçında taraftarlarını kahretti.

Haberin Devamı

FORVET TEPKİSİ BÜYÜYOR

Ümraniyespor karşısında sadece alınan sonuç değil, oynanan futbol, yeni transferlerin performansı ve eksiklikler iyice göze çarptı. Teknik Direktör Jorge Jesus da Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenmesinin ardından lige de kötü başlayarak eleştirilerden nasibini aldı. Özellikle forvet transferinin yapılmamış olması taraftarın büyük tepkisini çekti. 

Fenerbahçede bomba transfer gelişmesi 43 milyon euroluk forvet hamlesi

 Tüm bunlar yaşanırken Almanya Bundesliga ekibi Leipzig'te yaşanan gelişmeler Fenerbahçe'yi transfer için harekete geçirdi. İşte o gelişmeler...

TİMO WERNER'DEN 4 YILLIK İMZA!

Büyük umutlarla Chelsea'ye transfer olan Timo Werner, beklenen performansı sergileyemedi ve Ada macerası kısa sürdü. Alman futbolcu, yıldızının parladığı eski kulübü RB Leipzig'e geri döndü. Bundesliga ekibi transferi resmen açıkladı.

Haberin Devamı

11 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Alman yıldız ile 2026'ya kadar geçerli 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, Werner'in yeniden 11 numaralı formayı giyeceği aktarıldı.

Fenerbahçede bomba transfer gelişmesi 43 milyon euroluk forvet hamlesi

2 YIL ÖNCE 53 MİLYON EUROYA TRANSFER ETMİŞLERDİ

İngiliz ekibi, Werner'i 2 yıl önce 53 milyon euro bonservis bedeliyle renklerine katmıştı. Leipzig'in kasasından eski golcüsü için 19 milyon euro çıkacağı öğrenildi. Maviler bu transferden yaklaşık 34 milyon euro zarar etti. 2020'de imza attığı İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalan Timo Werner, Maviler ile çıktığı 89 maçta 23 gol ve 21 asistle oynadı.

SESKO'YA 24 MİLYON EURO

Leipzig, daha önce birçok transfere imza attığı Salzburg'dan Benjamin Sesko'yu da kadrosuna kattığını resmen açıklamıştı. Leipzig'den yapılan açıklamada Sesko'nun bu sezon da Salzburg forması giydikten sonra 1 Temmuz 2023'te Leipzig kadrosuna katılacağı belirtildi. 19 yaşındaki golcü ile 1 Temmuz 2023'ten itibaren geçerli olacak 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Fenerbahçede bomba transfer gelişmesi 43 milyon euroluk forvet hamlesi

FORVET HATTINA 43 MİLYON EURO

Sesko'yu United'a kaptırmayan Leipzig'in bu transfer için Salzburg'a 24 milyon Euro ödediği belirtilirken Werner'e ödenen bonservisle birlikte forvet hattına 43 milyon euroluk yatırım yapıldı.

TRANSFERLER SÖRLOTH'TA YENİ UMUT

Forvet listesinde üst sıralarda yer alan Alexander Sörloth'ta yeni gelişmeler yaşanıyor. Norveçli golcünün kulübü Leipzig, Chelsea'den eski forveti Timo Werner'i ve Salzburg forması giyen 19 yaşındaki Benjamin Sesko da 24 milyon euro karşılığında kadroya katması Sörloth'a darbe oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede bomba transfer gelişmesi 43 milyon euroluk forvet hamlesi

SÖRLOTH 4. SIRAYA GERİLEDİ

Bundesliga kulübü Leipzig'e iki forvetin daha gelmesiyle Sörloth, bu yıl forvet hattındaki alternatifler arasında 4'üncü sıraya geriledi ve forma şansını büyük ihtimalle kaybetti.

BİR TEKLİF DAHA YAPILACAK

Ali Koç'un "Transferde fiyatların düşmesi için son günleri bekliyoruz" açıklamasının ardından gözler Norveçli golcünün transferine çevrildi. Sarı-lacivertliler, 26 yaşındaki yıldıza önümüzdeki günlerde bir teklif daha yapacak.

Fenerbahçede bomba transfer gelişmesi 43 milyon euroluk forvet hamlesi

UYUM SORUNU VAR

Öte yandan Ümraniyespor maçında özellikle savunmada yapılan hatalar da dikkat çekti. Flamengo'dan kiralanan Gustavo Henrique'nin, Attila Szalai'yle uyumsuzluğu ve Marsilya'dan transfer edilen Luan Peres'in performansı endişe yarattı. Taraftarlar, savunma hattına kaliteli bir takviye yapılması gerektiğini savundu. Jesus'un orta sahada Arao'yu tek bırakması eleştirilenler arasındaydı.

Haberin Devamı

YA BECAO YA NINO

Savunmada alarm veren F.Bahçe'de Szalai ve Tisserand'ın da ayrılması gündemde. Henrique'nin ilk maçta güven vermeyen performans sonrası o bölgeye en az bir takviye daha yapılacak. Listenin ilk sıralarında ise Rodrigo Becao ve Nino isimleri yer alıyor. Udinese forması giyen 26 yaşındaki Brezilyalı Becao için İtalyan ekibi 10 milyon euro talep ediyor.

Fenerbahçede bomba transfer gelişmesi 43 milyon euroluk forvet hamlesi

Sarı-lacivertliler ise bu rakamı vermeye sıcak bakmıyor. Pazarlıklar devam ederken; diğer aday Nino da gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Fluminense forması giyen 25 yaşındaki Brezilyalı stoperle de temaslara devam eden F.Bahçe, West Ham United'ın ilgilendiği Szalai'ye gelen teklife göre transfer politikasına son şeklini verecek.

Yazarlar