Fenerbahçe Fenerbahçe'de Dzeko transfer için devreye girdi! Yıldız futbolcuyla telefonda görüştü

Fenerbahçe'de Dzeko transfer için devreye girdi! Yıldız futbolcuyla telefonda görüştü

04.08.2023 - 12:19 | Son Güncellenme:

Yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesemeden devam ediyor. Bu sezon sarı-lacivertli ekibin kadrosuna kattığı ve takım kaptanlığı verdiği yıldız golcü Edin Dzeko transfer i.çin bizzat devreye girdi. İşte detaylar...

Fenerbahçede Dzeko transfer için devreye girdi Yıldız futbolcuyla telefonda görüştü

UEFA Konferans Ligi'nde Zimbru'yu eleyerek üst tura yükselen Fenerbahçe'nin transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Edin Dzeko yıldız futbolcu için bizzat devreye girdi.

Haberin Devamı

TRANSFERLER ART ARDA

Transferin hareketli takımı Sarı-Lacivertliler art arda bombaları patlatmıştı. Ryan Kent ile döneme hızlı bir giriş yapan ardından transferi zor gözüken Edin Dzeko'yu açıklayan ve Boşnak yıldızı kampa yetiştiren Fenerbahçe, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i de duyurmuştu. Djiku transferinde Beşiktaş'tan hızlı davranan Kanarya asıl hamleyi Dusan Tadic'le yaptı.

Fenerbahçede Dzeko transfer için devreye girdi Yıldız futbolcuyla telefonda görüştü

Beşiktaş'ın da çok istediği ve bir süredir pazarlıklarını sürdürdüğü Sırp hücumcuyu bir anda Fenerbahçe kaptı. Ön hattını büyük oranda oluşturan Sarı-Lacivertliler savunmaya da Rodrigo Becao transferini gerçekleştirdi. Kısa bir süre sonra da Galatasaray altyapısından yetişen ve Marsilya'da aradığını bulamayan 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz'a imza attırıldı. Son olarak Miha Zajc ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe MÖilli futbolcu Mert Müldür'ü de renklerine bağlamıştı.

Haberin Devamı

ZİMBRU ENGELİNİ RAHAT AŞTI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 2. tur eleme maçları ile sezonu açtı. Zimbru'yu rahat bir şekilde geçen Fenerbahçe'de yeni transferler beğeni topladı. Bu isimlerin başında ise Dusan Tadic ve Edin Dzeko geldi.

Fenerbahçede Dzeko transfer için devreye girdi Yıldız futbolcuyla telefonda görüştü

TAKIM KAPTANLIĞI VERİLDİ

Fenerbahçe'ye transferinin ardından Edin Dzeko, sarı-lacivertli ekibin kaptanlığına getirildi. Tecrübesiyle dikkat çeken yıldız golcü, takıma liderlik yapmasının yanı sıra transfer için de Fenerbahçe'ye yardım etmeye başladı. 

DZEKO DEVREYE GİRDİ

Fanatik'te yer alan göre Fenerbahçe'de merkez orta saha için düşünülen Milan’dan Rade Krunic için vatandaşı Edin Dzeko devreye girdi.

TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

Kanarya’nın Boşnak süperstarı, Krunic’i aradı ve Fenerbahçe’ye gelmesi konusunda onu ikna etmek adına telefonla görüşme yaptı. Calciomercato adlı İtalyan futbol sitesinin haberine göre Fenerbahçe, 29 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşmış durumda...

Fenerbahçede Dzeko transfer için devreye girdi Yıldız futbolcuyla telefonda görüştü

MİLAN'IN İNADI SÜRÜYOR

Ancak Milan, futbolcusunu 10 milyon Euro’nun üzerinden bir bonservis bedeline satmak konusunda inat ediyor. Sarı-Lacivertliler’in şu an için tecrübeli oyuncu için 5 milyon Euro teklif ettiği ve bu rakamın beklentilerin altında kaldığı bildirildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiği ve sözleşmesi 2025 yılında bitecek oyuncunun da Türkiye’ye gitmek konusunda Milano temsilcisine baskı yaptığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı