Fenerbahçe Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun hedefi Kasımpaşa maçı! Farkı açmak istiyor

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun hedefi Kasımpaşa maçı! Farkı açmak istiyor

24.02.2024 - 10:05 | Son Güncellenme:

18 golle krallık yarışında zirvede bulunan Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, Kasımpaşa maçında da takımının en büyük kozlarından biri olacak. İşte detaylar...

Fenerbahçede Edin Dzekonun hedefi Kasımpaşa maçı Farkı açmak istiyor

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü, gözünü Kasımpaşa maçına çevirdi. Boşnak yıldız, Kadıköy'de taraftarının önünde gol sayısını artırarak rakiplerine gözdağı vermeyi planlıyor.

Haberin Devamı

KADIKÖY KAPALI GİŞE

12. adam, Kasımpaşa mücadelesinin biletlerine adeta hücum etti. Satışa çıkan biletlerin tamamı tükendi. Fenerbahçe, Kadıköy’de ligde son 5 maçın 3’ünde kayıp yaşayarak şampiyonluk yarışında yara aldı. İsmail Kartal ve öğrencileri bu tabloyu tersine çevirmeye kararlı. Taraftarlar da bu yolda takımın en büyük destekçisi olmaya kararlı. 12. adam, bu akşam Kadıköy’de harika bir atmosfer oluşturup, büyük destek vererek galibiyet yolunda futbolcuları ateşleyecek.

DZEKO FARKI AÇMAK İSTİYOR

İsmail Kartal, hafta içerisinde yapılan testlerde kas yorgunluğu tespit edilen Boşnak yıldızı bir idmanda dinlendirmişti. Dzeko, ligde 5 maçı boş geçtikten sonra Alanya ve Rizespor filelerini sarsarak yeni bir gol serisi başlattı. Kasımpaşa karşısına dinlenmiş ve hazır bir şekilde çıkacak olan 37 yaşındaki oyuncu, Kadıköy’de 12. adam önünde serisini sürdürmeye kararlı. Diğer yandan, ligde 18 golle krallık yarışında da zirvede yer alan dünyaca ünlü golcü, Kasımpaşa filelerini de sarsarak rakipleriyle arasındaki farkı daha da açmak istiyor.

Haberin Devamı

5 FUTBOLCU SINIRDA

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının ardından ligde haftaya Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bugünkü müsabaka öncesinde Sarı-Lacivertliler’de 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Alexander Djiku, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi, Kasımpaşa mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşerek Hatayspor maçında takımlarını yalnız bırakacak.

SAMİ UĞURLU İLE ÇIKIŞA GEÇEN KASIMPAŞA

İstanbul ekibi sezonun ilk 13 haftasında Kemal Özdeş ile 18 puan toplayabilmişti. Konyaspor yenilgisi sonrası Özdeş ile yollar ayrıldı, daha önce de Paşa’yı çalıştıran Sami Uğurlu görece geldi. Lacivert-Beyazlılar, Uğurlu ile birlikte çıkışa geçti. Kasımpaşa, 39 puanla ligde Beşiktaş’ın ardından 5. sırada yer alıyor ve Avrupa bileti için mücadele ediyor. Paşa, ligde son 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Yazarlar