Fenerbahçe Fenerbahçe'de en güzel ceza! Öğrencilere kırtasiye desteği

Fenerbahçe'de en güzel ceza! Öğrencilere kırtasiye desteği

30.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

F.Bahçe’de teknik heyet ve futbolcular alkışlanacak bir davranışa imza attı. Disiplin cezalarından toplanan paralarla Batman’daki dört ilkokulda eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteği sağlandı.

Fenerbahçede en güzel ceza Öğrencilere kırtasiye desteği

Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus ve yardımcıları, alkışlanacak bir davranışta bulundu. Jesus ve ekibi, takımın ödediği disiplin cezalarından toplanan paraları doğu şehirlerinde yer alan köylerdeki okullara gönderdi. Buradaki okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilerin eksikleri giderildi.

Haberin Devamı

Jorge Jesus ve yardımcıları daha önce çalıştıkları kulüplerde yaptıkları disiplin cezalarını sarı-lacivertlilerde de uygulanıyor. Başta oyuncuların kilo kontrolü, tesisteki ve maçlardaki disiplin kuralları gibi bazı maddeler belirleniyor. Bu kurallara uymayan futbolcular karşılığında belli miktarda para ödüyor.

Bu paralar ortak bir yerde toplanıyor. Jorge Jesus, futbolcularıyla da görüşerek Fenerbahçe’de özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Buna göre toplanan tüm parayla Batman’da bulunan Dayılar, Göze, Kütüklü ve Beşiri Uğurca ilkokullarında okuyan öğrencilerin çanta, defter, kalem gibi kırtasiye ihtiyaçları karşılandı.

Öğrenciler çektikleri teşekkür videolarını ve fotoğraflarını sarı-lacivertli kulübe yolladı. Jesus bir paylaşım yaparak videoları ve fotoğrafları yayınladı. Fotoğraflarda öğrencilerin elindeki kartonlarda ‘Çok teşekkürler Mister Jorge Jesus’, ‘Çok teşekkürler Joao de Deus’ ve ‘Fenerbahçe Kulübü futbolcularına teşekkürler’ yazıları yer aldı.

Haberin Devamı

‘Büyük yürekli futbolcular’

Teknik direktör Jorge Jesus, ilkokul öğrencilerine yardım gönderen futbolcularına teşekkür etti. Jesus, Portekizce ve İngilizce olarak bir yazı paylaşıp, “Biz sadece harika futbolculara değil, aynı zamanda büyük yürekli futbolculara da sahibiz” dedi.

‘Gurur duyuyorum’

Takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, Dayılar İlkokulu öğrencilerine yapılan yardım sonrası gelen teşekkür fotoğraflarını yayınladı. Mert Hakan, “Çubuklunun ağırlığını sadece sahada değil, saha dışında da bilen takım ardaşlarımla gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.