Fenerbahçe Fenerbahçe'de erteleme talebini futbolcular kabul etmedi!

Fenerbahçe'de erteleme talebini futbolcular kabul etmedi!

31.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin Olympiakos ile UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynayacağı maçların arasında Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa mücadelesinin yankıları hala devam ediyor.

Fenerbahçede erteleme talebini futbolcular kabul etmedi

Sarı-lacivertliler yoğun tempo nedeniyle bu müsabakanın ertelenmesi için TFF’ye başvuruda bulunurken bu kabul görmemişti. Federasyon ise Süper Kupa’nın ardından oynanacak Fatih Karagümrük maçını ertelemeyi teklif ederken bunu da sarı-lacivertliler reddetti. Bu kararın altında iki önemli nedenin yattığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Birincisi yönetimin oluşabilecek puan farkının takımı kötü etkileyeceğini düşünüyor. Maç eksiğiyle de olsa zirve yarışında Galatasaray’ın 8 puan gerisine düşmenin futbolcuların üzerinde baskı yaratabileceğini savunan sarı-lacivertli idareciler, bu yüzden Fatih Karagümrük maçının oynanmasını istiyor.

Futbolcuların da maça çıkmak için çok istekli oldukları ortaya çıktı. Özellikle Trabzon deplasmanında alınan galibiyet oyunculara büyük moral kazandırırken, sarı-lacivertli futbolcular formda oldukları dönemde yoğun tempodan etkilenmeyeceklerini düşünüyor.

Yazarlar