Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan dev talip! Transfer listesine girdi

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan dev talip! Transfer listesine girdi

06.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonda Fenerbahçe forması ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, transfer sezonunda Avrupa devlerini peşine taktı. Birçok takım ile ismi geçen yıldız futbolcuya bir talip daha çıktığı öğrenildi.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğluna Avrupadan dev talip Transfer listesine girdi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Öte yandan takım içi planlamalarını da sürdüren sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılacak isimler belli oluyor. Geride kalan sezonda performansı ile dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa devinin talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

FERDİ, JESUS'UN VAZGEÇİLMEZİ OLMUŞTU

Son 2 sezonda kariyerinde ciddi bir çıkış yakalayan Ferdi Kadıoğlu, geride kalan sezonun özelinde ise teknik direktör Jorge Jesus’un vazgeçilmezi olmuştu. Portekizli hoca ile birlikte hem fiziksel olarak hem de oyun görüşü anlamında gelişim gösteren 23 yaşındaki oyuncu, yükselişini sürdürüyor. Son yıllarda transfer dönemlerinde Avrupa’ya önemli futbolcularını ihraç eden sarı-lacivertlilerde artık sırada Ferdi Kadıoğlu bulunuyor.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğluna Avrupadan dev talip Transfer listesine girdi

Haberin Devamı

BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

Eljif Elmas ve Kim Min Jae’yi Napoli’ye, Vedat Muriç’i de Lazio’ya satarak kulübün kasasına 60 milyon euroyu bulan bir gelir koyan Fenerbahçe yönetimi, Ferdi Kadıoğlu’nda da 20 milyon eurodan aşağı teklifle ilgilenmek istemiyor. Ferdi’nin hem genç yaşı hem de potansiyeliyle Avrupa’nın 5 büyük liginde rahatlıkla oynayabileceği vurgulanıyor. Zaten İtalya Serie A başta olmak üzere Ferdi’nin performansı ve gelişimi de yakından takip ediliyor. Milli yıldız, şampiyonluk yarışında, Avrupa Ligi son 16 turundaki Sevilla eşleşmesinde ve gelecek haftalarda takımın en önemli isimlerinden biri konumunda.

Haberin Devamı

'SON SÖZ SİZİN BAŞKANIM'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Ferdi Kadıoğlu ve babasıyla görüşerek teklifleri iletti ve düşüncesini sordu. Ferdi Kadıoğlu ve babası ise verdikleri cevaplarla Ali Koç'u çok mutlu etti. Ferdi Kadıoğlu, Ali Koç'a 'Başkanım, gelişimimde Fenerbahçe'nin katkısı çok büyük. Sizin kararınız önemli. Eğer kulübün bu paraya ihtiyacı varsa giderim. Kalmamı isterseniz, kalırım. Her kararı kulübümle beraber almak isterim. Son söz sizin başkanım." cevabını verdi.

SEZON PERFORMANSI

Savunmanın kenarlarında, orta sahada ve kanatlarda forma giyebilen Ferdi Kadıoğlu, geçen sezon Fenerbahçe'de 48 maçta süre buldu. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 4 gol attı ve 4 asist yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğluna Avrupadan dev talip Transfer listesine girdi

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun sarı-lacivertli takım ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

İTALYA'DAN DEV TALİP

Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden biri olan Ferdi Kadıoğlu'na İtalya'dan dev bir talip çıktı. A Spor'un haberine göre, Serie A ekiplerinden Inter'in milli futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

İtalyan temsilcisinin, Denzel Dumfries'in olası ayrılığı durumunda Ferdi Kadıoğlu için harekete geçeceği vurgulandı.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğluna Avrupadan dev talip Transfer listesine girdi