Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred için 3 talip birden! Brezilya'da dev transfer yarışı

Fenerbahçe'de Fred için 3 talip birden! Brezilya'da dev transfer yarışı

19.01.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Fred'e ülkesinden 3 takımın talip olduğu iddia edildi. Brezilya basını, tecrübeli orta saha oyuncusu için devrede olan kulüpleri duyurdu.

Fenerbahçede Fred için 3 talip birden Brezilyada dev transfer yarışı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Fred, şu ana kadar gösterdiği performansla hayran bıraktı. Tecrübeli orta sahanın bu performansı sonrası, ülkesinden dev kulüplerin harekete geçtiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Brezilya'dan 3 kulübün Fenerbahçe forması giyen Fred'le ilgilendiği vurgulandı. Brezilya basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin yıldızı Fred'e Internacional, Palmeiras ve Vasco da Gama talip oldu.

30 yaşındaki futbolcu için bu takımların devrede olduğu aktarıldı. Fred transferi için kulüplerin Fenerbahçe ile de anlaşması gerektiği kaydedildi.

Fenerbahçede Fred için 3 talip birden Brezilyada dev transfer yarışı

Fred'in 20 milyon euroya yakın piyasa değerinin transferi zorlaştırdığı vurgulandı. Brezilyalı orta saha için en uygun seçeneğin kiralama yönünde olduğu belirtildi. Fred'in bu takımlara transfer olmasının zor bir ihtimal olduğu kaydedildi.

30 yaşındaki orta saha, bu sezon Fenerbahçe'de 20 maça çıktı. Sarı-lacivertliler bu süreçte oynadığı tüm maçları kazanırken, Fred 6 asist üretti.

Haberin Devamı

Fred'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 19 milyon euro.

Fenerbahçede Fred için 3 talip birden Brezilyada dev transfer yarışı

Internacional altyapısında yetişen Fred daha sonra Shakhtar Donetsk ve Manchester United'da da forma giydi. Fenerbahçe, Fred için sezon başında 9 milyon 740 bin euro bonservis bedeli ödedi. 30 yaşındaki orta saha, Brezilya Milli Takımı'nda 32 maçta şans buldu.

Yazarlar