Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred'den maç sonu paylaşım: Herkes bize karşı

Fenerbahçe'de Fred'den maç sonu paylaşım: Herkes bize karşı

20.12.2023 - 21:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u yendiği maçta kırmızı kart gören yıldız futbolcu Fred, mücadelenin ardından sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçede Fredden maç sonu paylaşım: Herkes bize karşı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Cengiz Ünder ve Batshuayi'nin (3) golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Müsabakanın uzatma dakikalarında duran top kazanan ev sahibinde atış öncesi hakeme itirazda bulunan Fred, sarı kart gördü. Hakem Zorbay Küçük ile konuşmasını sürdüren Fred bu kez doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

DERBİDE YOK

Ev sahibinde Gökhan Sazdağı'nın 90+10. dakikada kullandığı serbest vuruşta top üstten dışarı giderken, hakem Küçük Mert Hakan Yandaş'a ikinci sarı kartını gösterdi ve kırmızı kartla saha dışına gönderdi. Böylece Fred'in ardından Mert Hakan Yandaş da Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

MAÇ SONU PAYLAŞIM

Kırmızı kart gören Fred sosyal medya hesabından "Herkes bize karşı olsa da eve üç puanla dönüyoruz." ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçede Fredden maç sonu paylaşım: Herkes bize karşı

PAYLAŞIMI KALDIRDI

Haberin Devamı

Brezilyalı yıldız bir süre sonra yaptığı paylaşımı sildi. 

Yazarlar