Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred'i hırs bastı! Geri dönüş için yoğun tempo

Fenerbahçe'de Fred'i hırs bastı! Geri dönüş için yoğun tempo

09.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı bireysel idmanlara başlarken, eski gücüne geri dönmek için yoğun tempoda çalıştığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcu 19 Şubat’ta da takım antrenmanlarına katılacak.

Fenerbahçede Fredi hırs bastı Geri dönüş için yoğun tempo

Fenerbahçe’de sezon başından itibaren gösterdiği performansla Teknik Direktör İsmail Kartal’ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Fred sahalara dönüş için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’de 21 Ocak’ta oynanan Samsunspor maçında sakatlanan Brezilyalı futbolcunun hemen tedavisine başlanmış, geçtiğimiz günlerde de düz koşulara başlamıştı. 19 Şubat’a kadar bireysel idmanlarına devam edecek olan tecrübeli oyuncunun eski gücünde geri dönmek için çok sıkı çalıştığı öğrenildi.

Takım arkadaşlarından daha fazla uzak kalmak istemeyen Fred’in 25 Şubat’ta Kasımpaşa ile Süper Lig’de oynanacak mücadelede kadroya alınacağı bildirildi. Fred Fenerbahçe’de Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi’nde 20 maçta bin 657 dakika şans bulurken 5 asistle skor katkısı da verdi.

Öte yandan önceki gün Gaziantep FK ile Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan mücadelede sakatlanan Mert Hakan Yandaş ve Jashua King’in önemli bir sakatlığının bulunmadığı ortaya çıktı. Detaylı kontrolleri yapılan iki futbolcu da herhangi bir bulguya rastlanmazken, pazar günkü Alanyaspor mücadelesinde kadroda olacağı ifade edildi.

Yazarlar