Fenerbahçe Fenerbahçe'de gündem teknik direktör! Birçok aday masada

Fenerbahçe'de gündem teknik direktör! Birçok aday masada

14.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus’un vedasıyla beraber Fenerbahçe’de gözler teknik direktör arayışına çevrildi. Yerli-yabancı birçok aday masada olsa da henüz net bir karar verilmedi; Lucescu, Abdullah Avcı ve Montella isimleri dikkat çekti.

Fenerbahçede gündem teknik direktör Birçok aday masada

Fenerbahçe’de artık tüm camia yeni teknik direktörün açıklanmasını bekliyor. Yeni sezon öncesi zamanın kısıtlı olması ve bir an evvel takım planlanmasının yapılabilmesi için bu hafta içerisinde yeni ismin açıklanması isteniyor.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç ve yönetimin önünde birçok yerli-yabancı teknik direktör adayı bulunuyor. Başkan Ali Koç yabancı teknik direktörü öncelik olarak tutuyor. Bu konuda da Mircea Lucescu adı öne çıkıyor. 77 yaşındaki teknik direktörün Dinamo Kiev ile Haziran 2024’e kadar sözleşmesi olsa da Türkiye’ye gelmeye her zaman sıcak baktığı biliniyor. Ayrıca Ali Koç da Rumen hocayı yakıntan tanıyor ve başarılarını biliyor. Ancak Lucescu’nun ilerleyen yaşı ve bu sezon Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev ile oynanan maçlardaki tutumu taraftarların tepkisini çekiyor.

MONTELLA ÖNE ÇIKAN İSİM

Yabancı hoca adayları arasında bir diğer öne çıkan isim de Vincenzo Montella oldu. Adana Demirspor ile yollarını resmen ayıran İtalyan çalıştırıcı da listede yer alıyor.

Haberin Devamı

Yerli teknik direktör adayı olarak ise en çok konuşulan isim Abdullah Avcı. 2021-22 sezonunda Trabzonspor’la şampiyonluk yaşayan ve 2 Süper Kupa kaldıran Avcı’nın Süper Lig için çok deneyimli bir isim olduğu, gelecek sezon mutlaka şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe’de baskıyı taşıyabileceği belirtiliyor. 

Sarı-lacivertlilerin 17 Haziran’da yapılacak Olağan Mali Genel Kurul’a kadar teknik direktör işini bitirmek istediği vurgulanıyor.