Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal ön planda

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ön planda

24.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör konusunda artık karar zamanı yaklaşıyor. Fenerbahçe yönetiminde İsmail Kartal adı öne çıkıyor. Tecrübeli hocanın üçüncü döneminin başlaması en yakın ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Fenerbahçede İsmail Kartal ön planda

2023-24 sezonu hazırlıklarının başlamasına az bir zaman kala Fenerbahçe’deki teknik direktör belirsizliğinin son bulması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimi, İsmail Kartal ismine sıcak bakıyor. Sarı-lacivertli kulüpte daha önce iki farklı dönemde teknik direktörlük yapan Kartal’ın üçüncü döneminin başlaması yakın bir ihtimal olarak değerlendiriliyor. 

İsmail Kartal daha önce 2014-15 ve 2021-22 sezonlarında Fenerbahçe’yi çalıştırmıştı. 62 yaşındaki çalıştırıcı ayrıca 1998-99 ve 2010-2014 sezonlarında yardımcı hocalık da yapmıştı. Fenerbahçe’de 1982-1992 arası 10 yıl futbol oynayan ve zaman zaman altyapıda da görevler üstlenen İsmail Kartal isminin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Buna karşın masada alternatifler de tutuluyor. Hem yerli hem de yabancı adaylar B planı olarak takip ediliyor. Ancak bu teknik direktör belirsizliğinin önümüzdeki günler son bulması amaçlanıyor.
Sarı-lacivertli camiayı en iyi tanıyan isimlerden olan ve Samandıra’da daha önce uzun yıllar çalışan İsmail Kartal, en doğru aday olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin son iki şampiyonluğunda yardımcı antrenör olan, 2014’teki Süper Kupa’yı kazanan ve 2021-22 sezonunda da kısa sürede olumlu işlere imza atan İsmail Kartal’ın da göreve hazır olduğu belirtiliyor.