Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yıldızları

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yıldızları

04.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal hem takıma değer kattı hem de eldeki isimleri parlattı. Kim Min Jae, Rossi, Osayi-Samuel, Zajc ve Crespo zirve yaptı, Arda Güler yıldızlaştı. İrfan Can ile Mert Hakan da takımın liderliğini kaptı.

Fenerbahçede İsmail Kartalın yıldızları

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de ligde son 7 maçta gelen seri ve kazanılan 19 puanın sevinci yaşanırken, Pereira döneminde eleştiri alan futbolcular, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın elinde yıldızlaştı.

Ligi 2. sırada bitirip Şampiyonlar Ligi biletini elde etmek isteyen sarı-lacivertlilerde, son 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alınırken birçok yıldız isim de adından söz ettirdi. Belli bir sistem ve kadro istikrarı yakalayan Kartal, birçok oyuncunun yükselişe geçmesini sağladı.

Bu isimlerin başında Kim Min Jae, Diego Rossi, Osayi-Samuel, Miha Zajc ve Miguel Crespo geliyor. Bu oyuncular skor katkısıyla takıma hayat verirken, mücadeleleri ve formlarıyla da oyunun iyi olmasını sağlıyor.

Forma adaleti

İlk 11’in vazgeçilmezi olan bu 4 ismin yanında, genç yıldız Arda Güler de İsmail Kartal’la beraber planlı bir şekilde ilerliyor, skor katkısı veriyor. İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da takım liderlilerini ele alırken, Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz ve kaleci Altay da başarılarıyla öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Sosa, Valencia, Gustavo, Mesut Özil ve Ozan Tufan gibi performans olarak takımın gerisinde kalan isimleri keserek forma adaletinin de sağlanmasıyla İsmail Kartal yönetiminde takım hem yükseldi hem de gücü arttı.

İlkay Gündoğan, Manchester City'nin Nasıl Kilit Oyuncusu Oldu?