Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Avrupa devi talip! Transfer görüşmeleri başladı

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Avrupa devi talip! Transfer görüşmeleri başladı

15.01.2024 - 20:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu İsmail Yüksek'e Avrupa devinin talip olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin başladığı aktarıldı.

Fenerbahçede İsmail Yükseke Avrupa devi talip Transfer görüşmeleri başladı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızı İsmail Yüksek ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcuya, Avrupa'nın köklü kulübünün kanca attığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; Ligue 1 ekibi Lyon, İsmail Yüksek'in peşine düştü. Rennes'ten Nemanja Matic'i transfer etmek isteyen ancak olumsuz yanıt sonrası farklı arayışlara başlayan Olimpik Lyon'un Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı vurgulandı.

24 yaşındaki futbolcu için Olimpik Lyon'un Fenerbahçe'ye transfer teklifini sunduğu kaydedildi. Milli oyuncu için sunulan teklifin detayları ise haberde yer almadı.

İsmail Yüksek bu sezon Fenerbahçe'de 28 maçta forma şansı buldu. 24 yaşındaki orta saha bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. İsmail Yüksek aynı zamanda 4 asist üretti.

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

İsmail Yüksek, A Milli Futbol Takımı'nda 12 karşılaşmada oynadı. 24 yaşındaki futbolcu bu süreçte 1 kez rakip fileleri havalandırdı.