Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten zemin tepkisi!

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten zemin tepkisi!

03.02.2024 - 22:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.

Fenerbahçede İsmail Yüksekten zemin tepkisi

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Antalyaspor deplasmanından 2-0 galip ayrılan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Zor bir deplasmanda galip geldiklerini belirten İsmail Yüksek, "Zor bir deplasmanda, iyi bir takıma karşı mücadele ettik. Galip gelmek çok güzel oldu. Çok önemli bir virajdı. Galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Çok mutluyuz. Artık ligin boyu azalıyor. Artık final maçlarına giriyoruz. Her maç final artık. Artık bu maçı unutup önümüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor. Umarım sezon sonunda kupayı göğüsleyen biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Rade Krunic transferinin hatırlatılmasının ardından İsmail Yüksek, "Çok değerli, çok tecrübeli bir ekibe sahibiz. Bundan sonra kimin oynayacağı önemli değil, önemli olan arma. Herkes bu arma için mücadele edecek" dedi.

Zeminle ilgili konuşan İsmail Yüksek, "Zeminlerle ilgili bir şey söylemek istiyorum. Mükemmel stadyumlara sahibiz ama zemin konusunda aynı şeyi söylemeyeceğim. Bakımları daha iyi olursa, izleyenlere daha güzel futbol izletebilir bu ülke" yorumunda bulundu.