Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus, 6 oyuncuyu beğenmedi: Bir varlar bir yoklar

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, 6 oyuncuyu beğenmedi: Bir varlar bir yoklar

13.04.2023 - 09:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un 6 futbolcunun performansından memnun kalmadığı öğrenildi.

Fenerbahçede Jorge Jesus, 6 oyuncuyu beğenmedi: Bir varlar bir yoklar

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasının kapanış maçında deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük karşısında 1-0 geri düşmesine rağmen ikinci yarıda Zajc ve Szalai'nin golleriyle kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. BAY geçen Galatasaray'la arasındaki puan farkını 6'ya düşüren sarı-lacivertliler Ankaragücü maçına odaklandı. Jorge Jesus, Karagümrük galibiyetinin ardından takımına 1 gün izin vermişti. Salıyı dinlenerek geçiren sarı-lacivertliler, Ankaragücü mesaisine başladı. Taktik ağırlıklı geçen çalışmada Jesus’un hem Karagümrük maçındaki hatalarını öğrencilerine anlattığı hem de Ankaragücü hakkında bilgiler verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jorge Jesus, 6 oyuncuyu beğenmedi: Bir varlar bir yoklar

JESUS, BATSHUAYI'Yİ BEKLİYOR

Michy Batshuayi ile Joshua King'in tedavilerinde sona yaklaşıldı. İki oyuncunun bireysel çalışmaları ve tedavi programları devam ediyor. Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığından dolayı takımdan ayrı olan Luan Peres'in de bireysel çalışmaları sürüyor. Eksik oyuncuların sayısı, Jorge Jesus’un maç içi hamlelerini zorlaştırıyor. Lincoln sezonu kapattı, Batshuayi, King ve Luan da henüz oynayacak durumda değil. Başarılı çalıştırıcının özellikle Batshuayi’nin haftaya dönmesini adeta dört gözle beklediği kaydedildi.

GENEL SATIŞ YARIN BAŞLIYOR

Fenerbahçe ligde cumartesi günü Ankaragücü’nü konuk edecek. Bu mücadelenin biletleri önceki gün Yüksek Divan Kurulu, kongre ve temsilci üyeler için satışa çıkacak. Bugün Fenerbahçe Kart sahipleri ile Fenercell abonelerine öncelik sağlanacak. Genel satış ise yarın saat 14.00’ten itibaren başlayacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları 250 ile 4500 TL arasında değişiyor. 

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jorge Jesus, 6 oyuncuyu beğenmedi: Bir varlar bir yoklar

6 OYUNCU SINIFTA KALDI

Fenerbahçe, Karagümrük karşısında zorlanarak da olsa kazandı ve çok değerli 3 puanı cebine koydu. Ancak Jorge Jesus’un, bu maçta görev verdiği 6 ismin performansından memnun kalmadığı öğrenildi. Bu zorlu mücadele kazanılsa da Jorge Jesus’un birçok oyuncunun performansından memnun kalmadığı öğrenildi. Maça ilk 11’de başlayan Ezgjan Alioski (67 dakika), Willian Arao (45 dakika), Serdar Dursun (45 dakika), İrfan Can Kahveci (57 dakika) ve Emre Mor (57 dakika) ile sonradan oyuna giren Joao Pedro (45 dakika) sınıfı geçemedi. Portekizli teknik adamın, bu oyuncuların maç içerisinde istikrarsız olduklarını, “Bir varlar, bir yoklar” sözleriyle dile getirdiği belirtildi.

Fenerbahçede Jorge Jesus, 6 oyuncuyu beğenmedi: Bir varlar bir yoklar