Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus korkusu! Görülmemiş transfer bütçesi verecekler

Fenerbahçe'de Jorge Jesus korkusu! Görülmemiş transfer bütçesi verecekler

21.11.2022 - 08:38 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yönetimi, takımı hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde zirveye taşıyan Portekizli teknik adamın sözleşmesini uzatmak isterken, Brezilya'dan olumsuz haberler geldi.

Fenerbahçede Jorge Jesus korkusu Görülmemiş transfer bütçesi verecekler

Fenerbahçe yönetimi, yaz başında dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'la 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Portekizli teknik adam, sarı lacivertli kulübün tarihindeki 40. yabancı teknik adam oldu. Tecrübeli hoca takımı 8 yıl sonra şampiyon yaptıktan sonra kararını yıl sonuna bırakmak istiyor. Fenerbahçe kurmayları, iki kulvarda takımı başarıya koşturan Jesus'la sözleşme yenilemek için görüşmelerini sürdürüyor. Ancak yaşanan son gelişmeler sarı-lacivertli ekip cephesinde korku yarattı.  

Haberin Devamı

Grup lideri olarak son 16'ya kaldı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Rennes, AEK Larnaca ve Dinamo Kiev ile aynı grupta yer alan Fenerbahçe, 4 galibiyet, 2 beraberlik ile grubunu zirvede tamamladı. Grup aşamasında bileği bükülmeyen sarı-lacivertli ekip, 14 puan toplayıp ülke puanına da önemli katkılarda bulundu. Fenerbahçe bu süreçte 13 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü.

29 puanla Süper Lig'in zirvesinde

Spor Süper Lig'de müthiş bir performans gösteren ve şu anda lider olan Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde oynadığı 13 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alarak 29 puan topladı.

Fenerbahçede Jorge Jesus korkusu Görülmemiş transfer bütçesi verecekler

Fenerbahçe yeni kontrat yapmak istiyor fakat...

Fenerbahçe'de yönetim, sezonun ilk bölümündeki başarılı performans sonrası bir an önce yeni kontrat yapmak için kolları sıvadı. Ancak son dönemde özellikle Brezilya basınında çıkan haberler can sıkıyor. Jesus’un, Dünya Kupası sonrası görevini bırakacak olan Tite’nin yerine Sambacılar’ın başına geçebileceği iddiası vardı. Ardından Portekiz Milli Takımı için de Jesus’un adı geçmeye başladı.

Haberin Devamı

Flamengo, Jesus için harekete geçti

Son dönemde ise Flamengo’nun tecrübeli teknik adamı yeniden göreve getirmek için harekete geçtiği iddia edilmeye başladı. Buna göre, bu sezon Flamengo ile Copa Libertadores ve Brezilya Kupası’nı kazanan Dorival Junior’ın Brezilya Milli Takımı’nın yeni hocası olacağı kaydedildi.

Fenerbahçede Jorge Jesus korkusu Görülmemiş transfer bütçesi verecekler

Görülmemiş bütçe

Brezilya temsilcisinde Junior’ın yerini Jorge Jesus ile doldurmak için ekonomik anlamda tüm imkanları seferber ettiği öne sürüldü. Flamengo’nun, kurt teknik adam ve kurmaylarına dolgun bir maaş teklif etmenin yanı sıra Güney Amerika futbolunda görülmemiş bir transfer bütçesi sunacağı kaydedildi.

Başkan Ali Koç sözleşme için umudunu koruyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise şu anda tatilde olan Jorge Jesus’un İstanbul’a dönmesinin ardından kendisiyle hemen masaya oturmaya hazırlanıyor. Başkan Ali Koç, Fenerbahçe’de ve İstanbul’da son derece mutlu olduğu bilinen Portekizli teknik adamın sözleşme uzatma teklifine olumlu yaklaşacağını umuyor. 

Yazarlar