Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan sakatlık açıklaması! Alioski'nin performansını değerlendirdi

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan sakatlık açıklaması! Alioski'nin performansını değerlendirdi

19.08.2022 - 00:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Austria Wien deplasmanında alınan 2-0'lık galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, Joshua King'in son durumu hakkında konuştu.

Fenerbahçede Jorge Jesustan sakatlık açıklaması Alioskinin performansını değerlendirdi

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Austria Wien'i deplasmanda 2-0'la geçen Fenerbahçe'de Jorge Jesus düzenlenen basın toplantısına katıldı. Portekizli teknik adam müsabakanın ardından Joshua King'in sakatlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Turu garanti olarak görmeseler bile rahatladıklarını belirten Jorge Jesus, "Hiçbir teknik direktör maçtan önce neler olacağını bilemez ama takımını en iyi şekilde hazırlar. Defansif olarak iyiydik bugün. 2-0 gibi net bir skorla ayrılıyoruz. Bize turu garantilemese de rahatlamamızı sağlıyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Müsabakaya başladığı ilk 11 hakkında gelen soruya Jorge Jesus, "Benim için ideal 11 diye bir şey. 3 günde bir maç yapıyoruz, bu maçları oynayan takımların bunları yapması gerekiyor. Joshua King de bunu gördük. 3 günde bir maç yapan takımların bunları yapması gerekiyor. Joshua King'de kas yorgunluğu oldu. 3 gün önce lig maçında oynamıştı. Özel yetenekleri var. Hızlı bir oyuncu. Bir önceki maçtan muhtemelen hala çok iyi seviyede toparlayamamıştı. Bu yüzden yorgunluk hissetti" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Ezgjan Alioski'yi oyundan alma sebebini açıklayan Portekizli teknik adam, "Alioski'nin iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Hem yorgunluğu vardı, hem de sarı kartı o nedenle oyundan aldım" ifadelerini kullandı.

Yazarlar