Fenerbahçe Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci depremi! Emeklilik kararı iddiası

Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci depremi! Emeklilik kararı iddiası

21.04.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde transfer edilen Leonardo Bonucci'nin emeklilik kararı alabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçede Leonardo Bonucci depremi Emeklilik kararı iddiası

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin devre arasında renklerine bağladığı Leonardo Bonucci beklenen performansı veremedi. İsmail Kartal'ın seri penaltı atışları için Olympiakos maçında oyuna dahil ettiği İtalyan yıldız kaçırdığı penaltı sonrası bazı taraftarların eleştirisini almıştı.

Haberin Devamı

Corriere dello Sport'un haberine göre; Leonardo Bonucci, Fenerbahçe taraftarlarının kendisine gösterdiği tepkilerden çok etkilendi. 36 yaşındaki stoperin psikolojik olarak çöktüğü aktarıldı.

Leonardo Bonucci'nin tepkiler sonası emeklilik kararı alabileceği belirtildi. Öte yandan Leonardo Bonucci'ye eski takımı Milan'ın taraftarlarının da eleştirel yorumlarda bulunduğu kaydedildi.

36 yaşındaki stoper ara transfer döneminde imza attığı Fenerbahçe'de 10 maça çıktı. Leonardo Bonucci, İsmail Kartal'ın kararı doğrultusunda Sivasspor ile oynanacak maçın kadrosuna dahil edilmedi.

Leonardo Bonucci'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. İtalyan yıldızın güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin euro.

Haberin Devamı

Inter altyapısında yetişen Leonardo Bonucci daha sonra Teviso, AC Pisa, Genoa, Bari, Juventus, Milan ve Union Berlin'de oynadı. İtalya Milli Takımı'nda 121 maça çıkan Leonardo Bonucci, 8 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar