Fenerbahçe Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş kararı! Orta sahada taşlar yerinden oynadı

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş kararı! Orta sahada taşlar yerinden oynadı

13.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de orta saha rekabeti kızıştı. Mert Hakan Yandaş'ın performansının ardından sarı-lacivertli ekipte orta sahada da taşlar yerinden oynadı. İşte detaylar...

Fenerbahçede Mert Hakan Yandaş kararı Orta sahada taşlar yerinden oynadı

Fenerbahçe’de orta sahada büyük bir rekabet yaşanıyor. İdeal orta saha üçlüsü Szymanski, Fred ve İsmail’di. Krunic transferiyle rekabet daha da arttı. Bu rekabete ciddi anlamda dahil olan bir isim daha var.

Haberin Devamı

PUANLAR KAZANDIRDI

Kaptanlardan Mert Hakan Yandaş, Rize deplasmanıyla birlikte takıma önemli puanlar kazandırdı. Deneyimli futbolcu asist, goller ve oyunu ile Rizespor,

Kasımpaşa ve Pendik maçlarında kazanılan üç puanın başrolünde yer aldı. Bu durum sonrası orta sahada da taşlar yerinden oynadı.

TRABZON'DA YİNE SAHADA

Fred’in yokluğunda 8 numarayı dolduran Mert Hakan ayrıca Szymanski’nin pozisyonunda da oynayabiliyor. Takımı ateşleyen isimlerden olan deneyimli futbolcu, Pendik maçında bu bölgede başarıyla görev yaptı. Trabzonspor maçı için teknik heyetin Mert Hakan’ı 11’de düşündüğü öğrenildi.

Bu nedenle de son lig maçındaki gibi Szymanki’nin yedek olması planlanıyor. Polonyalı futbolcunun yarın Union SG ile oynanacak Avrupa Konferans Ligi mücadelesinde 11’de forma giyeceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Yazarlar