UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe'de Michy Batshuayi şoku! Gözyaşlarıyla kenara geldi

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi şoku! Gözyaşlarıyla kenara geldi

16.03.2023 - 21:12 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında Sevilla ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de Michy Batshuayi şoku yaşandı. Yıldız futbolcu gözyaşlarıyla kenara geldi.

Fenerbahçede Michy Batshuayi şoku Gözyaşlarıyla kenara geldi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Sevilla'yı konuk etti. Sarı-lacivertlilerde maça ilk 11'de başlayan Michy Batshuayi, 16'ncı dakikada sakatlık yaşadı.

Haberin Devamı

Belçikalı santrfor kendini yere bırakınca maçın hakemi Michael Oliver, Fenerbahçe sağlık heyetini oyun alanına davet etti. Fenerbahçe'de sağlık heyeti kenardan sedye istedi ve yıldız futbolcu maça devam edemedi.

Fenerbahçede Michy Batshuayi şoku Gözyaşlarıyla kenara geldi

Talihsiz bir sakatlık yaşayan Michy Batshuayi gözyaşlarına hakim olamadı. Sarı-lacivertlilerde kalan sürede Joshua King forma şansı buldu.

Fenerbahçede Michy Batshuayi şoku Gözyaşlarıyla kenara geldi

Fenerbahçe'nin sezon başında Chelsea'den transfer ettiği Michy Batshuayi bu sezon 25 maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda rakip fileleri 15 kez havalandırdı. Başarılı oyuncu takım arkadaşlarına da 1 gol pası verdi.

Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Belçikalı oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı