Fenerbahçe Fenerbahçe'de Michy Batshuayi veda hazırlığında! Anlaşma sağladı

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi veda hazırlığında! Anlaşma sağladı

10.05.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmak için geri sayıma geçtiği öğrenildi. Belçikalı forvetin, İngiliz ekibiyle sözlü anlaşma sağladığı aktarıldı.

Fenerbahçede Michy Batshuayi veda hazırlığında Anlaşma sağladı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon forma şansı bulduğu maçlarda gösterdiği performansla parmak ısırtan Michy Batshuayi ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun, Premier Lig'e yükselmeyi hedefleyen Ada temsilcisiyle el sıkıştığı belirtildi.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan habere göre; Championship'te play-off oynayacak olan Leeds United, Michy Batshuayi ile sözlü anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin Belçikalı futbolcunun sözleşmesindeki uzatma opsiyonu maddesini kullanmak istediği ancak tecrübeli forvetin bu talebe olumlu bakmadığı aktarıldı.

Fenerbahçede Michy Batshuayi veda hazırlığında Anlaşma sağladı

30 yaşındaki santrfor bu sezon Fenerbahçe'de 41 maça çıktı ve 1699 dakika sahada kaldı. Michy Batshuayi bu mücadelelerde 23 gol atma başarısı gösterdi. Belçikalı forvet takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 30 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Fenerbahçede Michy Batshuayi veda hazırlığında Anlaşma sağladı

Standard Liege altyapısında futbola başlayan Michy Batshuayi daha sonra Marsilya'da oynadı. Chelsea'nin 2016-2017 sezonu başında kadrosuna kattığı Belçikalı golcü sırasıyla Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş'a kiralandı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında tecrübeli forvet için Chelsea'ye 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi, Belçika Milli Takımı'nda 56 karşılaşmada süre aldı. 30 yaşındaki santrfor bu mücadelelerde 27 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Yazarlar