Fenerbahçe Fenerbahçe'de Cengiz Ünder bombası! Resmi temaslar başladı

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder bombası! Resmi temaslar başladı

25.07.2023 - 11:26 | Son Güncellenme:

Transfer dönemine adeta fırtına gibi giren ve şu ana kadar 8 ismi kadrosuna katan Fenerbahçe, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. 8+3 kuralı gereği yerli oyunculara da yönelen sarı-lacivertli ekip, Milli yıldız için temaslara başladı.

Fenerbahçede Cengiz Ünder bombası Resmi temaslar başladı

Transferin en hızlı takımlarından Fenerbahçe, yerli kontenjanını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, Milli yıldız için temaslara başladı.

Haberin Devamı

TRANSFERDE ART ARDA HAMLELER

Transferin hareketli takımı Sarı-Lacivertliler art arda bombaları patlatmıştı. Ryan Kent ile döneme hızlı bir giriş yapan ardından transferi zor gözüken Edin Dzeko'yu açıklayan ve Boşnak yıldızı kampa yetiştiren Fenerbahçe, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i de duyurmuştu. Djiku transferinde Beşiktaş'tan hızlı davranan Kanarya asıl hamleyi Dusan Tadic'le yaptı.

Fenerbahçede Cengiz Ünder bombası Resmi temaslar başladı

Beşiktaş'ın da çok istediği ve bir süredir pazarlıklarını sürdürdüğü Sırp hücumcuyu bir anda Fenerbahçe kaptı! Ön hattını büyük oranda oluşturan Sarı-Lacivertliler savunmaya da Rodrigo Becao transferini gerçekleştirdi. Kısa bir süre sonra da Galatasaray altyapısından yetişen ve Marsilya'da aradığını bulamayan 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz'a imza attırıldı.

Haberin Devamı

ATTİLA SZALAİ TAKIMDAN AYRILDI

Geçtiğimiz günlerde transfer görüşmeleri için Almanya'ya giden Macar stoper Attila Szalai, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.

Szalai transferiyle Fenerbahçe'nin kasasına girecek olan para da belli oldu. KAP'a yapılan açıklamaya göre sarı-lacivertli ekip 12.3 milyon euroyu kasasına koyacak.

Fenerbahçede Cengiz Ünder bombası Resmi temaslar başladı

8+3 KURALINA ÇÖZÜM

Şu ana kadar 8 isme imza attıran ve transferde durmak bilmeyen Kanarya’da yerli statüsünde oynayan oyuncular da gündemde. Çünkü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 8+3 kuralının devam edeceğini duyurmuştu. Bu durumda F.Bahçe'de yerlilerden yalnızca Ferdi Kadıoğlu'nun yeri garanti gözüküyor.

MİLLİ YILDIZ İÇİN TEMASLAR BAŞLADI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Milli yıldız Cengiz Ünder için resmi temaslara başladı.

Fenerbahçede Cengiz Ünder bombası Resmi temaslar başladı

BİR YILDA DEĞERİNE DEĞER KATTI

2016'da 4.80 milyon Euro bedelle Başakşehir'e transfer olan Cengiz Ünder, İstanbul ekibinde muhteşem bir performans sergiledi. Genç oyuncu 2017'de 14.25 milyon Euro karşılığında Roma'nın yolunu tuttu.

İtalyan devi Cengiz'i sırasıyla önce Leicester City ve ardından Marsilya'ya kiraladı. Fransız ekibi, milli oyuncunun performansından memnun kalınca 8.40 milyon Euro bedelle bonservisini aldı. Marsilya'da Teknik Direktörü Igor Tudor'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Cengiz Ünder, bu sezon 36'sı Ligue 1 olmak üzere 46 maçta görev yaptı. 25 yaşındaki oyuncu bu maçlarda beş kez gol atarken, altı kez de asist yaptı.

Haberin Devamı