Fenerbahçe Fenerbahçe'de Nani sesleri! Marca da duyurdu...

Fenerbahçe'de Nani sesleri! Marca da duyurdu...

16.08.2017 - 14:35 | Son Güncellenme:

Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'nin transfer gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede Nani sesleri Marca da duyurdu...

Skorer Özel | Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Milliyet-Skorer Facebook canlı yayınında Ezgi Toper'e açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Aboubakar'la ilgilendiğini ve bunun bir sır olmadığını açıklayan Ok, Nani transferiyle ilgili Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Marca Gazetesi de Fenerbahçe'nin Nani teklifini haberleştirdi.

Transferle ilgili öne çıkanlar şöyle;

NANİ FENERBAHÇE'DE FORMA GİYMEK İÇİN TEMASTA BULUNDU

Nani ile alakalı hareketliliğin olduğunu biliyorum. Nani'nin Fenerbahçe'ye sıcak baktığını biliyorum. İspanya'dan aldığım bilgiler bu. Nani, Fenerbahçe'de formak giymek için temasta bulundu. Yönetim tarafından 'hayır' dense de İspanya cephesinden aldığım bilgiler bu yönde.

MARCA TEKLİFİ DUYURDU

Öte yandan Marca Gazetesi, Fenerbahçe'nin Nani için Valencia'ya kiralık teklifte bulunduğunu yazdı. Haberde satışa çıkarılan futbolcu için bu teklifin kabul edilmediği yazıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Nani sesleri Marca da duyurdu...
ABOUBAKAR GÜNDEMDE

Fenerbahçe'nin transfer harcaması yapması için elinde 4 milyon euro var. Sarı-Lacivertliler Aboubakar'ı istiyor. Bu sır değil.

CLİCHY'İ FENERBAHÇE NASIL ALAMAZ

Hasan Ali örneğin sosyal medyada futbolla alakasız bir paylaşım yapıyor. Altına ne yorumlar ne yorumlar geliyor. Clichy'i Fenerbahçe nasıl alamaz. Clichy'i Başakşehir alıyorsa Fenerbahçe'nin de bu ismi alması gerektiğini düşünüyorum. Yüzlerin yenilenmesi gerek. İnsanlar tribünlere gittiğinde farklı şeyler görmek istiyor.

PEREZ VE BEN ARFA VAKİT KAYBI OLDU

Lucas Perez'de çok vakit kaybedildi. Ben Arfa ile 2 yıldır vakit harcanıyor. Perez'le alakalı İspanya'daki kaynaklarımı aradığımda gelmesi mümkün değil dediler. Oyuncu gelmek istemiyorsa başka seçeneklere gitmek gerekir.

NEUSTADTER AYRILMAK İSTİYOR

Neustadter konusunda Spartak Moskova'nın oyuncuyla ilgilendiğini bilen menajerler dereye girmiş. Roman bir stoper geleceği için yedek kalacağını biliyor. Bu sebeple ayrılığa sıcak bakıyor. Sol bekle alakalı net bir bilgi almadım.

EMRE MOR VE KENEDY..

Emre Mor'un Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Baştan beri olacağını düşünmüyorum. Umarım gelir ama zor. Fenerbahçe scout ekibi Kenedy'i yakından takip etmişti. Büyük ihtimalle Newcastle'a gidiyor.

Haberin Devamı

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...