Fenerbahçe Fenerbahçe'de Naz Aydemir sonrası bir ayrılık daha!

Fenerbahçe'de Naz Aydemir sonrası bir ayrılık daha!

27.07.2022 - 01:32 | Son Güncellenme:

Geçen sezon Misli.com Sultanlar Ligi finalinde ve CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde dramatik şekilde Vakıfbank'a kaybeden Fenerbahçe Opet yeni sezona iddialı girmek için kadro çalışmalarını sürdürüyor. Naz Aydemir'e veda eden sarı-lacivertlilerde taraftarın sevdiği yıldız isimle sürpriz bir ayrılık yaşayacak.

Fenerbahçede Naz Aydemir sonrası bir ayrılık daha

Yeni sezona iddialı bir şekilde girmek isteyen Fenerbahçe Opet'te hem takımdan ayrılanlar hem de yeni transferler büyük dikkat çekiyor. CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ve Misli.com Sultanlar Ligi finalinde Vakıfbank'a takılan sarı-lacivertlilerde pasör Naz Aydemir'in takıma vedası sonrası taraftarın çok sevdiği bir isimle daha ayrılık daha yaşanacak.

Haberin Devamı

RÜYA TAKIM AÇIKLANDI
Taraftar oylarıyla seçilen 2021 Şampiyonlar Ligi Rüya Takımında en iyi Pasör Cansu Özbay oldu. En iyi Pasör Çaprazı Haak, En iyi Orta Oyuncu Zehra Güneş, En iyi Smaçör Gabi, En iyi Orta Oyuncu Eda Erdem, En iyi Smaçör Michelle Bartsch-Hackley ve En iyi Libero Ayça Aykaç seçildi.

Fenerbahçede Naz Aydemir sonrası bir ayrılık daha

NAZ AYDEMİR AYRILDI
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda Naz Aydemir Akyol ile yolların ayrıldığı açıklandı. Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, Fenerbahçe Opet'ten ayrılan deneyimli pasör Naz Aydemir Akyol ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

YERİNE CARNEIRO GELDİ
Fenerbahçe Opet yeni sezon öncesi transfer ettiği isimleri tek tek açıkladı. Naz Aydemir'in yerine Brezilyalı pasör Macris Carneiro gelirken orta oyuncular Ergül Avcı Eroğlu ve Aslı Kalaç takıma dahil oldu. Mina Popovic, Tutku Burcu Yüzgenç ve Dicle Nur Babat takımdan ayrıldı.

Haberin Devamı

'MAVİ ŞİMŞEK' FENERBAHÇE'DE
Sezonu 5 kupayala zirvede tamamlayan Vakıfbank'ın ve A Milli Kadın Voleybol takımının önemli isimlerinde olan pasör çaprazı Meryem Boz yeni sezonda Fenerbahçe'de mücadele edecek. Transfer resmen duyuruldu.

Fenerbahçede Naz Aydemir sonrası bir ayrılık daha

VARGAS YİNE ÇİN'E GİDİYOR
Geçtiğimiz sezonun başında Çin ekibi Tianjin'e gidip şampiyonluk yaşayan Vargas yeniden Çin'in yolunu tutuyor. Worldofvolley'in haberine göre 22 yaşındaki voleybolcu Tianjin'de mücadele edecek. Küba asıllı Türk pasör çaprazı, genellikle Mart ayında sona eren Çin Ligi'nin tamamlanmasıyla sarı-lacivertli ekibe geri dönecek. Vargas geçen sezon Çin'de En İyi Smaç Servisçi, En Skorer Oyuncu, Çin Ligi'nin En İyi Servis atan oyuncusu ödüllerini kazanmıştı.

Fenerbahçede Naz Aydemir sonrası bir ayrılık daha

TÜRK MİLLİ TAKIM'INDA FORMA GİYECEK
2021 yılında Türk vatandaşlığına geçen Vargas, Filenin Sultanları'nda gelecek yıl oynayabilecek. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ konuyla ilgili açıklamasında “Melissa Vargas'ı başka ülkenin elinden kaptık. Milli takımımızda oynamayı istedi. Alexia da artık bizimle birlikte” ifadelerini kullanmıştı.

ÜSTÜNDAĞ: "SIRBİSTAN'IN ELİNDEN KAPTIK"
"Vargas'ı başka ülkenin elinden kaptık (Sırbistan). Milli takımımızda oynamayı kendisi de çok istedi. Vargas ligler bittikten üç gün sonra Ankara'ya yanıma geldi, konuştuk. Alexia Carutasu da artık bizimle olacak. Görüşmemizde 'Türk Milli Takımı'nda oynamak istiyorum. Türkiye'yi seviyorum, burada yaşamak istiyorum' dedi.' Her iki oyucu da artık bizim oyuncumuz ve milli takımda forma giyecekler.

Haberin Devamı

2018'DEN BERİ FENERBAHÇE'DE
16 Ekim 1999’da Küba’da dünyaya gelen Melissa Vargas, voleybola 8 yaşında okul takımında adım attı. Lisede Cienfuegos Cuba takımıyla antrenmanlara çıkmaya başlayan Vargas, 12 yaşında alt yaş kategorilerinde Küba Milli Takımı için oynamaya başladı. 2016-17 sezonunda Agel Prostejov takımına transfer olan oyuncu, 2018-19 sezonuyla birlikte Fenerbahçe’ye katıldı.