Fenerbahçe Fenerbahçe transferde gaza bastı! Yıldız oyuncu İstanbul'a geldi

Fenerbahçe transferde gaza bastı! Yıldız oyuncu İstanbul'a geldi

09.06.2022 - 12:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un resmen göreve başlamasıyla birlikte transferde ciddi adımlar atılmaya başlandı. Başkan Ali Koç ve kurmayları rüya kadro için transfer çalışmalarını sürdürürken dünyaca ünlü golcü de listeye dahil edildi. Yıldız oyuncu görüşmeleri tamamlamak için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yeni dönem resmen başladı. Avrupa maçları takviminden yaklaşık 5 hafta önce sezona başlaması öngörülen Fenerbahçe’de hazırlıklar Haziran ayının ilk haftalarında başlayacak. Transfer çalışmalarını da son hızıyla sürdüren Fenerbahçe dünyaca ünlü golcüyü İstanbul'a getirdi.

Haberin Devamı

BİRÇOK İSİM KULÜPTEN AYRILACAK

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren ve kulüpten ayrıldığını resmen açıklayan Berke Özer'in dışında Jose Sosa ve Murat Sağlam'ın da sözleşmeleri sona eriyor. İki isimle de sözleşme imzalanması beklenmiyor. Fenerbahçe'de ayrıca kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe ve Hull City, Ozan Tufan transferi konusunda anlaşma noktasına geldi. Hull City ayrıca geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh'i de kadrosuna dahil etmeyi planlıyor.

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

Sarı Lacivertlilerde yüksek maaş alan Luiz Gustavo'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağına yapılacak kampın ardından karar verilecek. Kiralık sözleşmeleri sona eren Samatta, Mauricio Lemos, Max Meyer, Ismail Yüksek, Eyüp Akcan ve Barış Sungur da takıma geri dönecek.

Haberin Devamı

Yabancı kontenjanı ve harcama limitleri kapsamında Samatta, Lemos ve Meyer'le yolların ayrılması planlanıyor. Son karar Jorge Jesus'un olacak.

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

FENERBAHÇE'DE TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Sarı Lacivertlilerde Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transferde ciddi adımlar atılması bekleniyor. Başkan Ali Koç, Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olmak istediklerini açıklamıştı. Sarı Lacivertli yönetim rüya kadronun kurulması adına transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle sol bek, orta saha ve forvet hattına transfer yapması beklenen Fenerbahçe'de adaylar netlik kazanmaya başladı.

Tecrübeli teknik adamın talebi, en az 3 yeni transferin, 19-20 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında sahaya çıkması.

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

1 NUMARA MARCELO

Brezilyalı yıldız, geçen sezon sözleşmesi bittiğinde de gündeme gelmiş ancak Real Madrid’de kalmayı tercih etmişti. Marcelo, sonunda İspanyol devine veda etti. Sambacı, Katar’dan gelen senelik 10 milyon Euro maaşlı teklifi, kariyerine Avrupa’da devam etmek için geri çevirdi.

Marcelo transferinde şu anda ön plana çıkan takımlar Fenerbahçe ve Marsilya. Ancak Sarı-Lacivertliler’in avantajı, Roberto Carlos, Alex de Souza gibi eski Brezilyalı yıldızlarının, 33 yaşındaki sol beki ikna etmek için devreye girmiş olması.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

LİSTE BAŞI CARVALHO

Tecrübeli teknik adam, geriden oyun kuracak, savunma ile hücum arasında köprü görevi görecek, gerektiğinde stoperlerin arasına girip onları rahatlatacak bir oyuncu istiyor. Jesus’un bu rol için önceliği, Sporting’den eski öğrencisi olan Real Betis’li William Carvalho. İspanyol ekibi, Ceballos transferi için Portekizli yıldızı satmaya sıcak bakıyor. Talep ettikleri rakam ise 8 milyon Euro. Yönetim hazırlıklara başladı. Hedef, 5 milyon Euro’ya Carvalho’yu kadroya katmak.

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

AUGUSTINSSON KİRALANABİLİR

Fenerbahçe ile adı anılan bir diğer sol bek, Ludwig Augustinsson. Sevilla, geçen sezonun başında kadrosuna kattığı İsveçli oyuncuyla yolları ayırma kararı aldı. Kırmızı-Beyazlılar, 28 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak göndermeye de hazır. Marcelo transferi gerçekleşmezse, Augustinsson, Fenerbahçe için ‘uygun’ bir çözüm olabilir. Kırmızı-Beyazlılar, 28 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak göndermeye de hazır. Marcelo transferi gerçekleşmezse, Augustinsson, Fenerbahçe için ‘uygun’ bir çözüm olabilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

ORTA SAHA B PLANI ALEX KRAL

Orta sahadaki alternatif olarak Çek oyuncu belirlendi. Alex Kral, geçen sezonu West Ham’da kiralık geçirdi ve Spartak Moskova’ya geri döndü. Başarılı futbolcu, Rusya’da oynamak istemiyor. Rus basınına göre Spartak, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu ya 5 milyon Euro’ya satacak ya da bir kez daha kiralık olarak gönderecek.

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

GABIGOL HAYALİ!

Brezilyalı yıldız hem Jorge Jesus’un hem de taraftarların hayallerini süslüyor. Gabigol, Jesus ile yeniden bir araya gelmek için Fenerbahçe’ye gelmeyi çok istiyor. Yönetim, Londra’da Sambacı’nın menaceriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Portekizli teknik adam da Brezilya tatilindeyken eski öğrencisiyle bir araya gelmişti. Ancak Flamengo’yu, en önemli yıldızını satma konusunda ikna etmek kolay değil. Yönetim, Kırmızı-Siyahlılar ile orta yolu bulmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Gabigol’un bonservisinin yarısının alınması ya da Rossi takası gündemde.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

10 NUMARAYA LINCOLN

Fenerbahçe, Santa Clara'da forma giyen Lincoln'ü de yakın takibe aldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Santa Clara forması giyen Lincoln Henrique’yi kadrosuna katmak için resmi girişimlere ve görüşmelere başladı.

ZOR GÖREV MITROVIC

Yönetim, forvet hattına büyük bir transfer yapmaya kararlı. Bu bölgede ikinci alternatif de Gabigol kadar transferi zor bir isim: Aleksandar Mitroviç... 44 lig maçında attığı 43 golle Fulham’ı yeniden Premier Lig’e taşıyan Sırp golcü için de Londra’da ilk görüşme gerçekleştirildi. Mitroviç, ‘Şampiyonluk kovalayan bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe’nin eski yıldızı Mateja Kezman’dan da Sarı-Lacivertliler ile ilgili çok güzel sözler duydu. Ancak Fulham’ı ikna etmek için ciddi bir bonservis bedeliyle masaya oturulması şart.

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

DZYUBA İDDİASI: İSTANBUL'A GELDİ

Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

En az bir santrfor alması beklenen sarı-lacivertliler için Artem Dzyuba ismi daha önce gündeme gelmişti ve şimdi bu transferde yeni bir gelişme yaşandı. GOAL Türkiye'de yer alan habere göre Rus santrforun Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Rusya Premier Lig ekibi Zenit ile sözleşmesi sona erdikten sonra serbest oyuncu haline gelen Dyzuba, Fenerbahçe'den bir yıllık sözleşme için 2 milyon euro talep etti.

GOAL Türkiye'ye göre Fenerbahçe'nin bu maaşı düşürmeye çalışıyor. İki taraf arasında görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçe transferde gaza bastı Yıldız oyuncu İstanbula geldi

Geçtiğimiz sezon Zenit formasıyla tüm turnuvalarda 39 maça çıkan tecrübeli santrfor, 13 gol atıp 10 asist yaptı. 13 golün 11'ini Rusya Premier Lig'de kaydeden Dzyuba, UEFA Avrupa Ligi ve Rusya Kupası'nda da birer gol attı.

Kariyeri boyunca Rusya Millî Takımı forması ile 55 maça çıkan Zenit'in eski forveti, bu formayla ise 30 gol kaydetti.