Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ryan Kent'e transfer kancası! Kiralama planı

Fenerbahçe'de Ryan Kent'e transfer kancası! Kiralama planı

01.12.2023 - 23:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli olmadan renklerine bağladığı Ryan Kent'e Premier Lig ekibinin kanca attığı öne sürüldü. İngiliz yıldız için kiralama planı üzerinde durulduğu vurgulandı.

Fenerbahçede Ryan Kente transfer kancası Kiralama planı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Ryan Kent'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun Premier Lig ekibinin radarında olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Ada basını, Ryan Kent için devrede olan Premier Lig temsilcisinin transferde kiralama planı üzerinde durduğu kaydedildi. Sarı-lacivertliler ve Ryan Kent'in kararına dair bir bilgi paylaşılmadı.

İngiliz basınından Team Talk'ın haberine göre; Fenerbahçe forması giyen Ryan Kent'e Nottingham Forest talip oldu. Nottingham Forest'ın Ryan Kent'i kiralık olarak renklerine bağlamak istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Ryan Kent, 15 müsabakada forma şansı buldu. Dusan Tadic'in arkasında az süre alan 27 yaşındaki sol kanat bu mücadelelerde 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Ryan Kent aynı süreçte 2 asist üretti.

Fenerbahçede Ryan Kente transfer kancası Kiralama planı

Sarı-lacivertliler, sezon başında kadrosuna kattığı Ryan Kent ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Haberin Devamı

Liverpool altyapısında futbola başlayan Ryan Kent daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg ve Bristol City'de kiralık olarak forma giydi. Rangers, 2019-2020 sezonu başında 7 milyon 200 bin euro karşışığında İngiliz futbolcunun bonservisini aldı.

Yazarlar