Fenerbahçe Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Fred maça devam edemedi

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Fred maça devam edemedi

29.10.2023 - 19:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor'a konuk olan Fenerbahçe'de Fred şoku yaşandı. Brezilyalı futbolcu maçın ilk dakikalarında kenara geldi.

Fenerbahçede sakatlık şoku Fred maça devam edemedi

Pendikspor, Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Pendik Stadyumu'nda oynanan maçta sarı-lacivertliler adına talihsiz bir sakatlık yaşandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ilk 11'de forma şansı verdiği Fred, 9'uncu dakikada kenara değişiklik işaretinde bulundu. Brezilyalı futbolcu yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi.

Fenerbahçede sakatlık şoku Fred maça devam edemedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sakatlık yaşayan Fred'i 9'uncu dakikada kenara aldı. Fred'in yerine kalan sürede Miha Zajc görev yaptı.

BECAO KORKUTTU

Pendikspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta bir başka sakatlık yaşayan isim Rodrigo Becao oldu. Brezilyalı stoper, Pendikspor maçının henüz 1'inci dakikasında sakatlık geçirdi. Rodrigo Becao daha sonra kendisini denedi ve oyuna devam etti.

Fenerbahçe, Pendikspor maçına 6 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte; sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, King, Mert Hakan Yandaş, Emre Mor, Dijiku yer almazken, hafif ağrısı bulunan Cengiz Ünder riske edilmedi.

Haberin Devamı