Fenerbahçe Fenerbahçe'de Serdar Dursun'a 2 talip birden! Görüşmeler başladı

Fenerbahçe'de Serdar Dursun'a 2 talip birden! Görüşmeler başladı

17.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Takıma katılacak isimler için görüşmeler yapılırken, takımdan ayrılacak isimler için de planlamalar yapılıyor. Teknik Direktör Jorge Jesus'un bu sezon fazla şans vermediği Serdar Dursun'a 2 kulüp birden talip oldu.

Fenerbahçede Serdar Dursuna 2 talip birden Görüşmeler başladı

Bu sezon Fenerbahçe forması ile pek fazla süre alamayan Serdar Dursun'a sürpriz takımlar talip çıktı. Sarı-lacivertli ekip ile 1 yıl daha kontratı bulunan milli futbolcuyu 2 kulüp birden listeye aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

JESUS VEDA ETTİ

Jesus yönetiminde Türkiye Kupası'nı müzesine götüren sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda, kupayı kazanan Sevilla'ya elendi. Jesus, Başakşehir ile oynanan kupa finalinin ardından Fenerbahçe'den ayrıldığını açıkladı.

İRFAN CAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ın satın alma opsiyonunun kullanıldığını ve oyuncuyla 2027'ye kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Göztepe A.Ş'den kiraladığı ve başarılı performansı ile dikkat çeken kalecimiz İrfan Can Eğribayat’ın satın alma opsiyonunu kullanmıştır. 2027 yılına dek sözleşme imzaladığımız oyuncumuza çubuklu formamız altında nice zaferler diliyoruz."

Haberin Devamı

Fenerbahçede Serdar Dursuna 2 talip birden Görüşmeler başladı

BRUMA, BRAGA'DA KALDI

Kulüpten yapılan açıklamada da "Oyuncumuz Armindo Tué Na Bangna (Bruma)'nın kalıcı transferi konusunda Portekiz ekibi Braga ile 6,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Braga, Bruma'nın serbest kalma maddesini 20 milyon Euro olarak belirledi.

Bruma , geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye 4.2 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Braga'da 21 maça çıkan Bruma, 4 gol attı ve 6 asist yaptı.

SERDAR DURSUN'A TALİP ÇIKTI

Bu sezon Fenerbahçe forması ile istenileni veremeyen Serdar Dursun'a 2 kulüp talip oldu. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Yunanistan'dan PAOK ve Almanya'dan Darmstadt'ın milli futbolcu ile ilgilendiği belirtildi.

Fenerbahçede Serdar Dursuna 2 talip birden Görüşmeler başladı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fenerbahçe ile 1 sene daha kontratı bulunan Serdar Dursun için iki kulübünde görüşmelere başladığı kaydedildi.

FENERBAHÇE KARNESİ

Serdar Dursun, Fenerbahçe forması ile toplam 63 resmi karşılaşmaya çıktı. Milli futbolcu söz konusu maçlarda 19 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 9 kez de asist performansı sergiledi.

Billstedt altyapısında yetişen Serdar Dursun daha sonra sırasıyla Concordia, Hannover 96, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Fatih Karagümrük, Greuther Fürth ve Darmstadt formaları giydi. A Milli Futbol Takımı'nda 10 maçta şans bulan 31 yaşındaki oyuncu 7 gol attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Serdar Dursuna 2 talip birden Görüşmeler başladı