Fenerbahçe Fenerbahçe'de söz genel kurulun!

Fenerbahçe'de söz genel kurulun!

02.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig’deki ve Türk futbolundaki geleceğini netleştirecek, bugünkü genel kurulda ligden çekilme dahil her şey tartışılacak.

Fenerbahçede söz genel kurulun

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gerçekleştirilecek toplantı saat 17.00’de başlayacak. Olağanüstü genel kurulun 20 binin üzerinde katılım beklenirken, salt çoğunluğun sağlanamaması durumunda toplantı 9 Nisan’a kalacak. Sarı-lacivertlilerin tartışacakları konularla ilgili alacağı kararlar futbol kamuoyunu da doğrudan etkileyecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurul öncesinde camianın nabzını yoklayıp, alınacak kararlarla ilgili etraflıca bir çalışma içinde bulunduğu ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin ilk düşünebileceği aksiyonun, 7 Nisan’daki Süper Kupa maçına çıkmamak olabileceği ileri sürüldü.

Trabzonspor deplasmanlarına gitmeme, ligden çekilme gibi ihtimallerin de tartışıldığı son durumda, sarı-lacivertli yönetim, Trabzonspor maçı için ceza gelirse, TFF’yi FIFA’ya şikayet etmeyi planlıyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde takımı ziyaret etti, bugün yapılacak genel kurul öncesinde fikirlerini aldı. Genel kurulda alınması beklenen kararları anlatan Koç, daha sonra Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci’den düşüncelerini aldı. Oyuncular, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini iletti.

Yazarlar