Fenerbahçe Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Bonservis bedelini duyurdular

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Bonservis bedelini duyurdular

20.09.2022 - 11:45 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetiminde Süper Lig ve Avrupa'da başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe, milli takım arasına moralli girdi. Sarı Lacivertlilerde sürpriz bir ayrılığın yaşanabileceği aktarıldı.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Bonservis bedelini duyurdular

Süper Lig ve Avrupa'da aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Türkiye'de transfer döneminin kapanmasının ardından kadroda düşünülmeyen isimlerle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna Lemos, Filip Novak, Nazım Sangare, Bruma, ve Serdar Dursun gibi isimleri dahil etmedi. Sarı Lacivertliler bu oyuncuların takımdan ayrılması adına transfere izin verdi.

Sarı Lacivertlilerde Avrupa kadrosuna yazılmayan isimler için transfer teklifleri gelmeye başlarken yakın zamanda bir oyuncunun kulüpten ayrılabileceği ifade edildi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Bonservis bedelini duyurdular

JESUS ŞOV YAPIYOR

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç bu sezona kadar dört teknik direktörle çalıştı. Geçici teknik adamlar da hesaba katıldığında bu sayı bir hayli arttı. Phillip Cocu, Ersun Yanal, Erol Bulut ve Vitor Pereira, Başkan Koç’un tercih ettiği isimler oldu. Ancak bu teknik adamlardan istenen katkı bir türlü alınamadı. Hocaların hatalarının yanı sıra Başkan Ali Koç’un da bugünkü kadar tecrübeli olamaması, yaşanan idari ve teknik sorunlar, sarı-lacivertli takımın başarısızlığına yol açtı.

Haberin Devamı

Bu süreçte şampiyonluk gelmediği gibi oyun anlamında da sarı-lacivertliler tatmin olmadı. Ancak Jorge Jesus’un göreve gelişi ile birlikte kısa sürede camianın havası değişti. Transfer döneminde yine silbaştan yapılmasına rağmen Portekizli teknik adam kısa sürede oyunu oturttu. Jesus hem saha içi hem de saha dışı kararları, liderlik vasıfları ve davranışları ile tüm camiayı hatta futbol kamuoyunu etkiledi. F.Bahçe ve Başkan Ali Koç sonunda aradığı teknik direktörü buldu.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Bonservis bedelini duyurdular

Geçmiş dönemlerde sarı-lacivertlilerin sonuç aldığı ve şampiyonluk yarışı içinde olduğu dönemlerde sergilenen oyun, taraftarı tam memnun etmiyordu. Bu da takımda ve tribünde bir tedirginlik yaratıp bağ kurulmasının önüne geçiyordu. 

Jesus ile bu durum değişti. Kaleciye kadar baskı yapılması, fizik ve teknik kapasitesi yüksek oyuncularla oynanması, sisteme uygun isimlerin takıma dahil edilmesiyle sistem kusursuz bir hale doğru gidiyor.

Yıllardır taraftarın özlemini çektiği hareketli ve tempolu oyun herkesi maçın içine çekiyor. Artık tribünde kimse maçtan kopmuyor. Sıkılmıyor, uğultu olmuyor. Seyirci de adeta 12. Adam gibi sahada takımı baskı yaparken ona destek oluyor.

Haberin Devamı

BÜYÜKA AÇIKLADI! İŞTE JESUS'UN ARDA PLANI

Milliyet'in duayen yazarlarından Şansal Büyüka, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Arda Güler planını kaleme aldı.

Büyüka yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Fenerbahçe seyircisi, “Arda Güler oynasın” diye yanıp tutuşuyor... Ancak görünen o ki Jorge Jesus’un futbol felsefesinde “koşan - bozan - dağıtan“ oyuncuların önceliği var... Jesus atletik futbolculardan kurulu, atletik bir takım istiyor... Yerden göğe kadar haklı...

Jesus’un bu futbol anlayışında, atletik olmaktan daha çok yaratıcı ve kreatif olan Arda Güler’in takımda yer bulması çok kolay değil… Jesus’un çok yakın çevresine Arda’yı sordum... Yanlış bilgi olması mümkün değil... Arda Güler’in adaleleri daha gelişimini tamamlamadığı için birden aşırı yük bindirip, bu gelişimi engellemek istemiyor... Arda’yı beğeniyor ve gelişimi için çaba harcıyor... Ama bu günden yarına Arda’yı oynatır mı derseniz, bana göre oynatmaz..."

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Bonservis bedelini duyurdular

İSMAİL YÜKSEK'İN İNANILMAZ YÜKSELİŞİ

Haberin Devamı

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkan, UEFA Avrupa Ligi'nde de yoluna yenilgisiz bir şekilde devam eden Fenerbahçe 'de tüm gözler İsmail Yüksek'in üstünde. 23 yaşındaki orta saha, Jorge Jesus'un takımın başına geçtikten sonra resmen altın çağına girdi. Geçtiğimiz sezonu Bursaspor'da kiralık olarak geçiren ve bu sezon başında da kalabalık rotasyonda forma şansı zor denilen başarılı futbolcu, gösterdiği performans ile Türk futbolunun son dönemde en çok gelişen ve dikkat çeken ismi olmayı başardı.

İsmail Yüksek'in özellikle orta sahada rakip takıma baskı anlamında önemli bir rol üstlenmesi ve sezon başından bu yana bu görevi eksiksiz yerine getirmesi gözlerin üstüne çevrilmesine neden oldu. Bu başarısı hatta Milli Takımlar seviyesine kadar da yükseldi ve 23 yaşındaki futbolcu Salih Özcan'ın sakatlanmasının ardından milli takım aday kadrosuna çağrıldı.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Bonservis bedelini duyurdular

FENERBAHÇE'DE SÜRPRİZ AYRILIK! DUYURDULAR

Süper Lig ve Avrupa'da oynadığı futbolla adından söz ettiren Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Avrupa kadrosuna dahil etmediği Serdar Dursun'a Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev talip oldu.

Haberin Devamı

Ukrayna temsilcisinin Serdar Dursun'u kadrosuna katarak forvet hattını güçlendirmek istediği iddia edilmişti. Konuya ilişkin Ukrayna'dan bir iddia daha geldi.

Ukrayna'da yayın yapan sportanalytic adlı sitede, Dinamo Kiev'in kısa süre içinde Serdar Dursun'u renklerine bağlamak istediğini iddia etti ve Kiev'in bu transferi çözüme kavuşturmak için Fenerbahçe ve oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüğünü ileri sürdü.

Haberde Serdar Dursun'un kariyer basamaklarını adım adım çıktığı ve Almanya'daki üstün performansı sonrası bonservis bedeli ödenmeden Fenerbahçe'ye transfer olduğu aktarıldı.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Bonservis bedelini duyurdular

Ukrayna basınındaki haberde şu ifadelere yer verildi;

"Dinamo Kiev, Türk Milli Takımı'nın da forveti olan Serdar Dursun ile şimdi imzalamak istiyor. Dinamo Kiev'in Fenerbahçe golcüsü Serdar Dursun ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Sarı Lacivertliler, Darmstadt'ta gösterdiği performansın ardından Serdar Dursun'u bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Serdar Dursun 1 yılı aşkın bir süredir Fenerbahçe forması giyiyor. Serdar Dursun, Fenerbahçe'de 47 maça çıktı ve 17 gol atıp 6 asist yaptı. İstatistikler "Darmstadt"taki göstergelerle karşılaştırılmıyor, ancak yine de oldukça iyi. Türk milli takımına gelince, kahramanımız orada sadece 8 maç oynadı, ancak 7 gol attı! Bu, modern futbolda inanılmaz bir istatistik olan maç başına neredeyse bir gol. Kısacası, Serdar Dursun şu anda "Dinamo"ya gerçekten yardımcı olabilir, ancak ona çok üst düzey bir futbolcu demek oldukça zor olacak."

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Bonservis bedelini duyurdular

BONSERVİS İÇİN TAHMİN: 3.5 MİLYON EURO

Haberde Serdar Dursun'un Transfermarkt'a göre piyasa değerinin 3.5 milyon Euro olduğu ve Fenerbahçe'nin de golcü oyuncu için bu bonservis bedelini talep edeceği iddia edildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin bonservis bedelinde indirime gitse de birkaç milyon euro gelir elde etmeyi hedeflediği aktarıldı.

UKRAYNA'DA TRANSFER DÖNEMİ 22 EYLÜL'DE BİTİYOR

Dinamo Kiev'in Serdar Dursun'u kadrosuna katmak istediği Ukrayna basınında sıklıkla yazılmaya başlandı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Tayyip Talha Sanuç transferinde Serdar Dursun ve Bruma'nın takas yoluyla Adana Demirspor'a transferinin gündeme geldiğini fakat Serdar Dursun'un Avrupa'da futbol oynama isteği nedeniyle Adana'ya gelmeyi reddettiğini söylemişti. 

Dinamo Kiev'in Serdar Dursun'u transfer etmek için sadece iki günü kaldı. Ukrayna'da transfer dönemi 22 Eylül tarihinde sona erecek.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Bonservis bedelini duyurdular

ALMANYA'DAN DA TALİPLERİ VARDI

Adı Dinamo Kiev'le anılan Serdar Dursun için 3 Bundesliga ekibinin devrede olduğu iddia edilmitşi. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Almanya'dan Augsburg, Schalke 04 ve Union Berlin; Serdar Dursun'u kadrolarına katmak istiyor.

Yazarlar