Fenerbahçe Fenerbahçe'de takımın yeni kahramanı Mert Hakan Yandaş!

Fenerbahçe'de takımın yeni kahramanı Mert Hakan Yandaş!

27.02.2024 - 09:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin en çok eleştirilen isimlerinden birisiydi, ancak her türlü zorluğa rağmen yılmadı ve özellikle Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Kasımpaşa mücadelesinde gösterdiği performansla büyük bir alkış aldı. Yıldız oyuncu, her şeye rağmen pes etmediğini bir kez daha gösterdi ve Sarı-Lacivertli ekibin yeni kahramanı oldu.

Fenerbahçede takımın yeni kahramanı Mert Hakan Yandaş

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri taraftarların büyük bir beklenti içerisinde olduğu yıldız oyuncu, inişli çıkışlı performans grafiğiyle eleştiri oklarının hedefinde yer aldı. Ancak, tüm yaşananlara rağmen pes etmediğini gözler önüne serdi. Fenerbahçe'nin yeni kahramanı olan yıldız oyuncu, Kasımpaşa maçında gösterdiği mücadeleyle alkış topladı. Maçın ardından da takımına olan güvenini yaptığı açıklamalarla bir kez daha kanıtladı.

Haberin Devamı

'İnşallah kazanmaya devam ederiz'

Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı 2-1’lik skorla mağlup ettiği mücadelenin ardından konuşan Mert Hakan Yandaş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maça iyi başlamadıklarını belirten Yandaş, “Kasımpaşa takımı iyi analiz yapmış. Önde iyi baskı yaptılar. Orada biraz zayıf kaldık. Bunu hafta içi değerlendireceğimizi düşünüyorum. Hocamızın da bize eksiklerimizi anlatacağını düşünüyorum. Oyunu biraz daha güçlendirmemiz lazım, bunun farkındayız. Galip gelmek son 11 haftaya girmişken çok önemli. Bir de 2 haftadır böyle anlamlı galibiyetler bizi daha da mutlu ediyor. İnşallah kazanmaya devam ederiz. Her maç final bizim için. İnşallah her maç aynı coşkuyla devam ederiz. Kazandığımız için mutluyuz." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede takımın yeni kahramanı Mert Hakan Yandaş

“Fenerbahçe, birlikte olduğu süre yıkılması imkansız bir camiadır”

İç sahada puan kayıplarının sebebinin sorulması üzerine ise Mert Hakan Yandaş, “Problem olduğunu düşünmüyorum. Bunlar olacak. Deplasmanda da her maçı kazanıyoruz. Dediğim gibi biz oyunumuzu güçlendirmemiz gerekiyor. Bunun da farkındayız. Bugünkü tribün olduğu sürece iç sahada bizim en büyük kozumuz olacak. Geçen hafta yaptığım konuşmanın değeri ortaya çıktı. Anlamlı oldu. Fenerbahçe, birlikte olduğu süre yıkılması imkansız bir camiadır. Bunu bir kez daha gösterdi. Bugün taraftarımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Maçın sonuna kadar iyi oynamasak da arkamızda durdular." ifadelerini kullandı.

“İnşallah sezon sonunda hep birlikte sevinçten ağlarız”

Sezonun geri kalanını da değerlendiren Yandaş, “Dediğim gibi uzun süredir forma şansı bekliyorum. Kendimi de hazır tutmaya çalışıyorum. Yaklaşık 2-3 ay sonra ilk Adana maçıyla gelen bir şans vardı. Hocamız da bu günleri hesapladığını söylemişti bana. Sabırlı olmam gerektiği ve zamanı geldiğinde iyi şeyler olacağına inandı. Çünkü Samandıra’da birlikte olduğumuz için dışarıdan gözükmeyen şeyleri birbirimize yakın olduğumuz için görüp anlayabiliyoruz. Zor günlerde yanımda olan insanlara çok teşekkür ediyorum. Daha hiçbir şey başarmadık." diyerek hedefe odaklandıklarını gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede takımın yeni kahramanı Mert Hakan Yandaş

Pes etmedi, savaştı...

Bu olay sonrası Mert Hakan Yandaş tamamen gözden düştü. Ama o pes etmedi. Ara transfer döneminde gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyordu, Mert Hakan kalıp savaşmayı tercih etti. Sonunda mücadelesinin meyvelerini topladı. Rize maçında sonradan oyuna girip geri dönüşte büyük pay sahibi olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, son Kasımpaşa mücadelesinde de harika frikik golüyle geri dönüş kıvılcımını yaktı. Mert Hakan Yandaş, sezonun en kritik bölümünde takımını sırtladı ve artık rekabette iddialı olduğunu gösterdi.

Yazarlar