Fenerbahçe Fenerbahçe'de zirve! Ali Koç ile Jorge Jesus buluştu

Fenerbahçe'de zirve! Ali Koç ile Jorge Jesus buluştu

08.05.2023 - 15:08 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Girsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ile teknik direktör Jorge Jesus buluştu.

Fenerbahçede zirve Ali Koç ile Jorge Jesus buluştu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Giresunspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-lcivertli kulüpte bugün başkan Ali Koç ile teknik direktör Jorge Jesus arasında zirve gerçekleşiyor.

JESUS'TAN ŞAMPİYONLUK CEVABI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Giresunspor deplasmanının ardından konuştu. Portekizli teknik adam, matematiksel olarak şampiyon olma şanslarının devam ettiğini söyleyerek, “Bugün istediğimiz sonucu alamadık. Rakibimizin 3 puan gerisindeyiz. Oynadığımız maçları almamız gerekiyordu ve bugün de 3 puan almamız gerekiyordu, ancak almamız gereken maçı alamadık. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Ligin bitmesine 3 maç kaldı, bundan sonraki işler zora girdi ama matematiksel olarak hala şansımız var. Benim için hangi maçları alıp kaybettiğimiz değil, bundan sonraki almamız gereken maçlar önemlidir” diye konuştu.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ - JESUS ZİRVESİ
Trt Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, teknik direktör Jorge Jesus ile bir araya geldi. Toplantıda Portekizli teknik adam ile son haftalardaki puan kayıpları konuşuluyor.(Trt Spor)

3 TAKIMA KARŞI PUAN KAYBI
Fenerbahçe, Giresunspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Jorge Jesus'un öğrencileri, ligin son 3 sırasında yer alan takımlara karşı kritik puan kayıpları dikkat çekti.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Ümraniyespor'la yenişemedi. Sarı-lacivertliler heyecan dolu maçtan 3-3'lük skorla ayırıldı ve lige 1 puanla başladı.

GİRESUNSPOR'A 3 PUAN KAPTIRDI
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, Giresunspor'u konuk etti. Mücadelede 10 kişi kalan sarı-lacivertli ekip 1-0 öne geçmesine rağmen maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

İSTANBULSPOR İLE PUANLAR PAYLAŞILDI
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında İstanbulspor'u konuk etti. Karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynandı. Heyecan dolu müsabaka 3-3'lük beraberlikle tamamlandı. Bu sonuç ile her iki takımında hanesine 1'er puan eklendi.

9 PUAN KAYBI YAŞADI
Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 9 puan kaybederek zirve yolunda büyük yara aldı.

Yazarlar