Fenerbahçe Fenerbahçe'den 25 milyon euroluk stopere transfer kancası! Juventus ve Roma da peşinde

Fenerbahçe'den 25 milyon euroluk stopere transfer kancası! Juventus ve Roma da peşinde

02.01.2024 - 19:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin RB Salzburg forması giyen 22 yaşındaki stoperi Strahinja Pavlovic'i transfer etmek istediği iddia edildi.

Fenerbahçeden 25 milyon euroluk stopere transfer kancası Juventus ve Roma da peşinde

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Salzburger Nachrichten'in haberine göre; Fenerbahçe, RB Salzburg forması giyen Strahinja Pavlovic'i transfer gündemine dahil etti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin, 22 yaşındaki savunmacının durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Strahinja Pavlovic için Fenerbahçe'nin yanı sıra Serie A'dan Juventus ve Roma ile Premier Lig'den Brighton'ın devrede olduğu vurgulandı.

Strahinja Pavlovic'in sonraki durağının İtalya olabileceği kaydedildi. Strahinja Pavlovic bu sezon RB Salzburg'da 21 maça çıktı ve 2 gol ile 2 asist üretti.

RB Salzburg'la sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Sırp stoperin güncel piyasa değeri 25 milyon euro. Partizan altyapısında futbola başlayan Strahinja Pavlovic daha sonra Teleoptik, Monaco, Cercle Brugge ve Basel'de forma giydi. RB Salzburg, 2022-2023 sezonu başında 7 milyon euro bedelle genç savunmacıyı kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Sırbistan Milli Takımı'nda 32 maçta oynayan Strahinja Pavlovic, 3 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar