Fenerbahçe Fenerbahçe'den 3 sürpriz transfer birden! Görüşmeler başladı

Fenerbahçe'den 3 sürpriz transfer birden! Görüşmeler başladı

13.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Gelecek sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen sarı-lacivertliler, transfer listeni hazırlamaya şimdiden başladı. Fenerbahçe, takıma doğrudan katkı verecek yıldızlar gündeme alındı.

Fenerbahçeden 3 sürpriz transfer birden Görüşmeler başladı

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon transfer planlaması için kolları sıvadı. Yeni sezona güçlü bir şekilde başlamayı hedefleyen sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuları gündemine aldı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

İRFAN CAN EĞRİBAYAT'IN BONSERVİSİ ALINDI

Fenerbahçe, Spor Toto 1’inci Lig’de Play-Off mücadelesi veren Göztepe'den kiraladığı İrfan Can Eğribayat’ın bonservisini aldı.

Sarı-lacivertliler, birinci kalecisi Altay Bayındır'ın sakatlanmasının ardından kaleyi koruyan İrfan Can’ın satın alma opsiyonunu kullandı. Sezon başında 500 bin euroya kiraladığı İrfan Can için Göztepe 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli alacak. Böylece, Göztepe’nin 24 yaşındaki file bekçisinden kasasına toplam 1 milyon 700 bin euro girmiş olacak.

JOAO PEDRO'YA İTALYA'DAN TALİPLER VAR

Calciomercatoweb'in haberine göre; Brezilya asıllı İtalyan golcünün sarı lacivertli kulüpteki macerası 1 yıl sürebilir. Joao Pedro için birden fazla Serie A kulübünün ciddi tekliflerde bulunabileceği iddia edildi. 31 yaşındaki futbolcunun da İtalya'ya dönmeye hazır olduğu belirtilirken, Genoa, Bologna ve Udinese'nin Joao Pedro'yu transfer listesine aldığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden 3 sürpriz transfer birden Görüşmeler başladı

NEWCASLTE UNITED'IN ARDA ISRARI SÜRÜYOR

İngiltere Premier Lig'de Eddie Howe ile rüya gibi bir sezon geçiren Newcastle United, ligde 65 puanla 3. sırada yer alırken gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için büyük bir avantaja sahip. Kulüp sahipleri, Eddie Howe'un istediği futbolcularla şimdiden iletişime geçerken siyah-beyazlıların hedeflerinden biri de Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler... Eddie Howe, kulüp yetkililerine yaz transfer döneminde Arda Güler'i kadrosuna katmak istediğini bildirdi.

İLK ADAY: DIVOCK ORIGI

Forvet hattında büyük bir değişime gitmeyi planlayan Kanarya, Divock Origi ismine yöneldi. Milan'da istediği şansı bulamayan 28 yaşındaki Belçikalı forvetin ayrılık fikrine sıcak baktığı biliniyor. Daha önce de gündeme gelen Origi için satın alma opsiyonlu kiralama formülü düşünülüyor.

YAKIN TAKİP: ZIYECH

Fenerbahçe, eski gözbebeği Hakim Ziyech'i de yakından takip ediyor. Chelsea'da mutsuz olan 30 yaşındaki Faslı on numara için şartlar zorlanacak. Başkan Ali Koç'un 2025'e kadar kontratı olan yıldızı mutlaka gelecek sezonun kadrosunda görmeyi istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden 3 sürpriz transfer birden Görüşmeler başladı

ORTAYA ADAY: PAREDES

Orta alanda ise Leandro Paredes ismi ön planda. Kiralık olarak Juventus'ta oynayan Arjantinli oyuncunun kulübü PSG'yle görüşmeler başlamış durumda.