Galatasaray Fenerbahçe'den ayrıldı, Galatasaray yolunda! Transfer görüşmesi için İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'den ayrıldı, Galatasaray yolunda! Transfer görüşmesi için İstanbul'a geldi

17.12.2022 - 20:04 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da yaklaşan transfer dönemi öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan genç futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği ortaya çıktı. Genç oyuncunun transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldiği aktarıldı.

Fenerbahçeden ayrıldı, Galatasaray yolunda Transfer görüşmesi için İstanbula geldi

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada sıkı bir kamp dönemi geçiren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk eksik bölgeleri belirledi. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda Fenerbahçe'nin eski yıldızını gündemine aldı. Galatasaray'ın genç futbolcuyu transfer görüşmeleri için İstanbul'a getirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda kurmaylar önceliği iç transfere verdi. Süper Lig devinde dikkat çeken bir performans sergileyen Yunus Akgün'ün sözleşmesi uzatıldı. Galatasaray, Yunus Akgün'ün sözleşmesinde maddi olarak iyileştirme yapmayı ihmal etmedi.

5 MAÇTA 1 GALİBİYET

Süper Lig devi Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada 5 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar, La Liga ekipleri Rayo Vallecano ve Villarreal ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. Okan Buruk'un öğrencileri bu maçlarda rakiplerine mağlup oldu. Kamp için Antalya'ya giden sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor'la 2-2 berabere kaldı. Süper Lig devi, Lazio'ya 2-1 yenilirken kamp dönemini Toulouse'a karşı alınan 2-1'lik zaferle tamamladı.

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Süper Lig devinde yaklaşan transfer dönemi öncesi gündeme gelen ilk isim Memphis Depay oldu. Mauro Icardi'nin sakatlığı nedeniyle yeni bir golcü almak isteyen sarı-kırmızılılarda, Haris Seferovic'in takımdan ayrılmasına kolaylık sağlanacağı öğrenildi.

BERKE ÖZER GÜNDEMDE

Record'un haberine göre; Fernando Muslera'ya bir alternatif arayan Galatasaray transfer listesine Berke Özer'i dahil etti. Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan genç eldiveni sarı-kırmızılıların satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

İSTANBUL'A GELDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Portimonense ile 4 yıllık sözleşme imzalayan ancak istediği forma şansını bir türlü bulamayan genç eldiven, Türkiye'ye dönme kararı aldı. Berke Özer'in transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldiği kaydedildi. Genç eldiveni Türkiye'den 3 takımın transfer etmek istediği belirtildi.

MUSLERA'YA RAKİP OLDU

Berke Özer geçtiğimiz sezon Nef Stadyumu'nda oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertlilerin kalesini korumuştu. Dev maçta sarı-kırmızılıların kalesinde ise Fernando Muslera yer almıştı. Fernando Muslera müsabakanın ardından Berke Özer'le kısa süreli bir konuşma gerçekleştirmişti.

22 yaşındaki eldiven Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yolunu tuttuğu Portimonense'de 2 maçta forma şansı buldu. Berke Özer bu maçlarda kalesinde toplam 4 gol gördü. Portekiz ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Berke Özer'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı