Fenerbahçe Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Menajeriyle pazarlıklar başladı

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Menajeriyle pazarlıklar başladı

13.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın ilgilendiği Alexander Djiku'yu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe'den bir transfer çalımı daha geleceği öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin, tecrübeli oyuncunun transferi konusunda menajeriyle pazarlıklara başladığı iddia edildi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Menajeriyle pazarlıklar başladı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü. Beşiktaş'ın ilgilendiği Alexander Djiku'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe'nin, siyah-beyazlıların ilgilendiği bir diğer yıldızla daha pazarlıklara başladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kurmaylarının başarılı oyuncunun transferi konusunda menajeriyle pazarlıklara başladığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

DZEKO'DAN İKİ YILLIK İMZA

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına takıma katılan ilk isim Edin Dzeko oldu. Sarı-lacivertliler, Inter'den ayrılan 37 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Sarı-lacivertliler, Bosna Hersekli santrforun maliyetini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Edin Dzeko'nun yıllık 4 milyon 200 bin euro garanti ücret alacağı kaydedildi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Menajeriyle pazarlıklar başladı

RYAN KENT TAKIMA KATILDI

Süper Lig devinde kanat rotasyonuna Ryan Kent dahil edildi. Sarı-lacivertliler, 26 yaşındaki yıldızla anlaşma sağladı. Rangers'tan ayrılan Ryan Kent ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Süper Lig devinin yeni transferinin güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'DE

Fenerbahçe'de altyapıdan yetişen ve performansıyla dikkat çeken Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. 18 yaşındaki milli futbolcu, İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'nin Arda Güler transferinden elde ettiği bonservis geliri netlik kazandı.

Real Madrid'in Arda Güler için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Sarı-lacivertlilerle yapılan anlaşmada 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı aktarıldı. Öte yandan Real Madrid'in bir sonraki satıştan Fenerbahçe'ye yüzde 20 pay vereceği kaydedildi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Menajeriyle pazarlıklar başladı

DJIKU'DAN 3+1 YILLIK İMZA

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Alexander Djiku'yu kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler, Ganalı stoperle 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı" denildi.

Fenerbahçe'ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Djiku, "Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe. Buraya kupalar kazanmaya geldim. Umarım bu sezonla beraber bütün kupaları kazanmaya başlayacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

EKAMBI GÜNDEME GELDİ

Forvet hattına Edin Dzeko ve Umut Nayir'i dahil eden Fenerbahçe'nin Karl Toko Ekambi'yi gündemine aldığı iddia edildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Karl Toko Ekambi ile masaya oturdu.

Sarı-lacivertlilerde Sportif Direktör Mario Branco'nun Kamerunlu forvet ve temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Mario Branco'nun bu görüşmede Karl Toko Ekambi'nin şartları hakkında bilgi aldığı aktarıldı.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Menajeriyle pazarlıklar başladı

Lyon'dan ayrılması beklenen 30 yaşındaki santrforun sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Karl Toko Ekambi'nin güncel piyasa değeri 8 milyon euro. Kamerun Milli Takımı'nda 55 maça çıkan Karl Toko Ekambi, 13 gol atma başarısı gösterdi.

Paris FC'de futbola başlayan Kamerunlu forvet daha sonra Sochaux, Angers, Villarreal, Lyon ve Rennes formaları giydi.