Beşiktaş Fenerbahçe'den derbi sonrası Beşiktaş'a olay gönderme!

Fenerbahçe'den derbi sonrası Beşiktaş'a olay gönderme!

09.12.2023 - 21:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla yendi. Mücadelenin ardından Sarı Lacivertli ekip sosyal medya hesabından rakibi Beşiktaş'a göndermede bulundu.

Fenerbahçeden derbi sonrası Beşiktaşa olay gönderme

Süper Lig'in 15. haftası dev bir maça ev sahipliği yaptı, Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Zorlu mücadelenin kazananı Sarı-Lacivertliler oldu. 10'da Edin Dzeko ile Kanarya öne geçti, 24'te Alex-Oxlade Chamberlain penaltıdan skora dengeyi getirdi, 63'te bu kez sahneye yine penaltıdan Dusan Tadic çıktı. Sırp futbolcu 90+2'de bu kez penaltıyı kaçırdı, 90+6'da ise Sebastian Szymanski şık golüyle 3-1'lik skoru belirledi ve Fenerbahçe yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İLK KEZ KAYBETTİ

Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla 11 Nisan 2016'da Bursaspor maçıyla hizmete giren yeni stadında Fenerbahçe’ye ligde ilk kez kaybetti. Daha önce ligde sarı-lacivertlileri 7 kez ağırlayan Kartal, 2 galibiyet ve 5 beraberlik elde etmişti. Beşiktaş evinde Fenerbahçe’ye 12 gol atarken, ağlarında da 10 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A GÖNDERME

Mücadelenin ardından Fenerbahçe sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım geldi. Maç öncesi Beşiktaş'ın 'Burası Beşiktaş!' paylaşımını alıntılayan Sarı Lacivertliler, 'Orası Beşiktaş!' mesajını yazarak gülen emojiyle paylaştı. Ardından maçın skorunu da paylaşan Fenerbahçe sosyal medyasının mesajlarına kısa sürede taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden derbi sonrası Beşiktaşa olay gönderme