Fenerbahçe Fenerbahçe'den forvet hamlesi! Sörloth'la birlikte transfer için 3 aday

Fenerbahçe'den forvet hamlesi! Sörloth'la birlikte transfer için 3 aday

09.07.2022 - 19:33 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda kadrosuna hamleler yapan Fenerbahçe'de gözler forvet transferine çevrildi. Sarı-lacivertliler, santrafor için 3 adayı belirledi. Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth'u da transfer listesinde bulundurduğu öğrenildi. İşte Süper Lig devinde santrafor için belirlenen 3 aday...

Fenerbahçeden forvet hamlesi Sörlothla birlikte transfer için 3 aday

Jorge Jesus'la birlikte yeni sezonda tüm kulvarlarda başarı hedefleyen Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig devinde forvet transferi için kollar sıvandı. Sarı-lacivertlilerde Alexander Sörloth'un da dahil olduğu toplam 3 aday için hamle yapıldığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Haberin Devamı

TAKIMA 3 TAKVİYE YAPILDI

Fenerbahçe'de şu ana kadar takıma 3 takviye yapıldı. Sarı-lacivertliler tüm hamlelerini hücum hattına yoğunlaştırdı. Fenerbahçe'de ilk transfer edilen isim Lincoln Henrique oldu. Brezilyalı on numarayla 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Süper Lig devinde ikinci hamle sol kanada geldi. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bruma satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralandı. Fenerbahçe'de transfer edilen son isim Emre Mor oldu. Karagümrük'te oldukça başarılı bir performans sergileyen genç yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Fenerbahçeden forvet hamlesi Sörlothla birlikte transfer için 3 aday

GABİGOL RAFA KALKTI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertlilerde tüm gözler artık forvet transferine çevrildi. Jorge Jesus'un raporunun ardından oldukça kabarık olan listede aday sayısı azaldı. Fenerbahçe'nin forvet transferinde listenin ilk sırasında yer alan Gabigol için Flamengo ile bir türlü anlaşma sağlanamadı. Sarı-lacivertliler, Gabigol transferini bu yüzden rafa kaldırdı ve tüm ağırlığına 3 forvete verdi.

Haberin Devamı

SÖRLOTH, KİEV'E YETİŞMEYEBİLİR

Trabzonspor'da muhteşem bir performans gösterdikten sonra RB Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth, sarı-lacivertlilerde forvet transferi listesinde yer alan isimler arasında. Norveçli santraforu geçen sezon kiralayan Real Sociedad, golcünün sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmadı.

Fenerbahçeden forvet hamlesi Sörlothla birlikte transfer için 3 aday

RB Leipzig'e geri dönen Alexander Sörloth için Bundesliga temsilcisinin teknik direktörü Todesco, "Onu kampta görmek istiyorum" açıklamasını yapmıştı. Sarı-lacivertlilerin genç teknik adamın kararını beklediği öğrenildi. Fenerbahçe kurmaylarının durumunu yakından takip ettiği bilinmesine rağmen transfer sürecinin Dinamo Kiev eşleşmesinin ardından rafa kaldırılabileceği iddia ediliyor. Sarı-lacivertli idarecilerde bu durum soru işareti yaratıyor.

Leipzig'in gönderisinin altına bir Fenerbahçe taraftarı "Sörloth'u bize ver" mesaj ıyolladı. Alman ekibi bu mesaja "Hayır" cevabını verdi. Bu mesaj sosyal medyada kısa zamanda büyük yankı uyandırdı.

MARİANO DİAZ'DAN İNDİRİM GELMEDİ

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Mariano Diaz için Real Madrid yeşil ışık yaktı. Tecrübeli futbolcu da sarı-lacivertlilerin kendisini ısrarla istemesi sonrasında daha fazla bekleme kararından geri adım atıp, menajeri Aranda vasıtasıyla görüşmelere başladı. Dominikli yıldızın masaya 3 milyon 800 bin euroluk maaş beklentisiyle oturması yönetimi düşündürmeye başladı.

Fenerbahçeden forvet hamlesi Sörlothla birlikte transfer için 3 aday

Fenerbahçe kurmaylarının bu rakamı 3 milyon euroya çekmeyi hedeflediği öğrenildi. Tecrübeli santraforun henüz ciddi bir indirim yapmadığı kaydedildi. Fenerbahçe ile Mariano Diaz arasındaki transfer pazarlıklarının bir süre daha devam edeceği aktarıldı.

DEMBELE'DE MALİYET ARAŞTIRMASI

Süper Lig devinde gündeme gelen son isim Moussa Dembele oldu. Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz sezon çok istediği santrafor yeniden adaylar arasına dahil edildi. Olympique Lyon'un forvet hattını eski yıldızı Lacazette ile takviye etmesi sonrası Moussa Dembele yeniden transfer gündemine geldi.

Fenerbahçeden forvet hamlesi Sörlothla birlikte transfer için 3 aday

25 yaşındaki golcünün sözleşmesinde son sezona girmesi ve yeni kontrat için istekli olmaması, transfer ihtimalini güçlendiren unsur olarak gösterilidi. Lyon’un, geçen sezonki kadar yüksek bir bonservis beklentisinin olmadığı kaydedildi. Fenerbahçe kurmayları, hem Fransız ekibinin hem de Moussa Dembele’nin şartlarını araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Yazarlar