Fenerbahçe Fenerbahçe'den forvete dev golcü! Transfer için harekete geçildi

Fenerbahçe'den forvete dev golcü! Transfer için harekete geçildi

01.07.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetiminde gelecek sezon Avrupa kupaları, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda yarışmacı bir kadro kurmak için çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler flaş bir hamlede bulundu. Süper Lig devi, Real Madrid'den Mariano Diaz'daki pürüzler giderilemeyince, yıldız futbolcu için harekete geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçeden forvete dev golcü Transfer için harekete geçildi

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı elde eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus çıtayı yükseğe koydu. Sarı-lacivertliler, yarışmacı bir kadro kurmak için forvete de takviye yapma kararı aldı. Fenerbahçe'nin santrafora transfer etmek istediği yıldız ortaya çıktı.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR, GRAZ'DA DEVAM EDECEK

Fenerbahçe'de Jorge Jesus yönetiminde İstanbul'da gerçekleşen çalışmalar sona erdi. Sarı-lacivertliler, Avusturya'ya kamp çalışmaları için gitti. Fenerbahçe'nin Avusturya'da hazırlıklarını tamamlamasının ardından Sakarya'da Hull City ile özel maçta karşı karşıya geleceği duyuruldu. Öte yandan sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'le eşleşti.

Fenerbahçeden forvete dev golcü Transfer için harekete geçildi

LİNCOLN VE BRUMA ETKİLEDİ

Süper Lig devinde İstanbul'da oynanan hazırlık maçlarında yeni transferler Armindo Bruma ve Lincoln Henrique dikkat çekti. Özellikle Brezilyalı on numara Lincoln Henrique, duran toplardaki performansıyla beğeni kazandı. Portekizli yıldız Armindo Bruma da kanatlarda arkadaşlarına pozisyon hazırlama anlamında etkili bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

EMRE MOR KAMP KADROSUNDA

Fenerbahçe'nin Karagümrük'ten transfer ettiği Emre Mor da Avusturya'da gerçekleşecek kamp çalışmalarına götürüldü. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki sağ kanadın kamp kadrosunda bulunduğunu resmi internet sitesinden açıkladı.

Fenerbahçeden forvete dev golcü Transfer için harekete geçildi

MARİANO DİAZ'DA SORU İŞARETLERİ

Jorge Jesus'un sezon planlamasında önemli bir yeri bulunan forvet transferi için de harekete geçildi. Sarı-lacivertlilerin gündemine Real Madrid'den Mariano Diaz geldi. Fenerbahçe ile Dominikli oyuncu arasında pazarlıklarda önemli mesafe kat edildi ancak sarı-lacivertliler soru işaretleri nedeniyle görüşmeleri askıya aldı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe forvet transferi için yeni ismi belirledi.

ROTA YENİDEN SÖRLOTH

Fenerbahçe'de kurmayların Mariano Diaz transferinden vazgeçmesinin ardından rotayı, aslında transfer listesinin ilk sırasında yer alan Alexander Sörloth'a çevirdiği kaydedildi. Sarı-lacivertli yöneticiler yaklaşık 1,5 ay önce Norveçli futbolcuyla temasa geçmişti.

Fenerbahçeden forvete dev golcü Transfer için harekete geçildi

MENAJERİ İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Fenerbahçe'de yönetim, Alexander Sörloth'un menajeri Wivestad'la İstanbul'da görüşme gerçekleştirmiş ve ilk teması sağlamıştı. Sarı-lacivertlilerin o dönem yüksek maliyetinden dolayı tecrübeli yıldız için beklemeye geçtiği, şu anda yeniden hamle yaptığı vurgulandı.

Haberin Devamı

SÖRLOTH'A TEKLİF GİTMEDİ

Sarı-lacivertli kurmayların, Alexander Sörloth için şu ana kadar RB Leipzig'e ciddi bir tranfser teklifi ulaşmamış olmasını avantaja çevirmek istediği belirtildi. Fenerbahçe'de yönetimin, Bundesliga temsilcisine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı ve ardından Norveçli futbolcunun menajeriyle bir kez daha masaya oturacağı ifade edildi.

Fenerbahçeden forvete dev golcü Transfer için harekete geçildi

NOKTA ATIŞI TRANSFER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un forvet transferinde artık nokta atış yapmak istediği ve bu nedenle Norveçli yıldız için şartları zorlama kararı aldığı kaydedildi. Trabzonspor forması altında 2019-2020 sezonunda Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, ne Almanya ne de İspanya'da beklentileri karşılayamadı.

Fenerbahçeden forvete dev golcü Transfer için harekete geçildi

SADECE 7 GOL ATTI

RB Leipzig'in geçtiğimiz sezon Real Sociedad'a kiraladığı Norveçli 42 müsabakada forma şansı buldu. Tecrübeli santrafor rakip fileleri sadece 7 kez havalandırdı ve hayal kırıklığı yarattı. 26 yaşındaki oyuncunun RB Leipzig ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Alexander Sörloth'un güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Alex, Fenerbahçe yılları hakkında konuştu