Fenerbahçe Fenerbahçe'den Galatasaray derbisinde alkış kararı! Canlı yayında açıkladı

Fenerbahçe'den Galatasaray derbisinde alkış kararı! Canlı yayında açıkladı

02.06.2023 - 09:40 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlamaları devam ederken Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli ekipteki son yaşananları aktardı. Skorer TV'de açıklamalarda bulunan Senad Ok, derbide Fenerbahçe'nin şampiyon olan Galatasaray'ı alkışlayıp alkışlamayacağına da değindi. İşte detaylar...

Fenerbahçeden Galatasaray derbisinde alkış kararı Canlı yayında açıkladı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını Galatasaray'a kaybeden Fenerbahçe'de gelecek sezonun planları için çalışmalar başladı. Sarı-lacivertli ekipte yapılacak transferlerin yanı sıra teknik direktör Jorge Jesus'un da geleceği merak ediliyordu. 

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlarken sarı-lacivertli ekipte yaşanan son gelişmeleri açıkladı. Ayrıca derbide Fenerbahçe'nin şampiyon olan Galatasaray'ı alkışlayıp alkışlamayacağına da değindi.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

'JESUS YÜZÜNDEN ŞAMPİYONLUK GİTTİ'

"Jesus yüzünden böyle oldu. Yüzde 70-80 Jesus'un hataları nedeniyle oldu. Hocanın önce 3'lü sistemde diretmesi, sonrasında ise önde oyun ve savunma anlayışını bırakması, forma adaletini kaybetmesi ve bu nedenle oyuncuların güvenini kaybetmesi gibi nedenlerle şampiyonluk kaçtı. Tabii ki iniş çıkışlar olacaktı ama o inişlerde alınan kararlar krizi daha da derinleştirdi. Fatura Jesus'a kesiliyor"

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Galatasaray derbisinde alkış kararı Canlı yayında açıkladı

 

'OKAN BURUK JESUS'U YENDİ'

"Okan hoca Jesus'u yendi bu kadar net. Okan Buruk'un nasılç Galatasaray'ı şampiyon yaptığını Jesus açsın izlesin. Galatasaray'ın savunma anlayışını görsün. Jesus'un Okan Buruk ve Şenol Güneş'ten öğreneceği şeyler var."

'JESUS'A TESLİM OLDU'

"Fenerbahçe yönetimi bu sezon Jorge Jesus'a teslim oldu. Başkan Samandıra'ya çok nadir gitti, hoca ne isterse yapıldı, istemedikleri yapılmadı. Önümüzdeki sezon daha farklı bir yol izlenecek. Yeni gelecek hocanın Arda Güler'i ve Zajc'ı oynatmama ihtmali yok. Arda da kalırsa tabii."

JESUS'UN YERİNE EN KUVVETLİ ADAY

"Ben buradan bir birliktelik beklemiyorum artık. Yeni bir teknik direktörün gelmesini bekliyorum. Jesus'la devam edilmesi zor. Başkan tekrardan yabancı bir hocayla çalışmak istiyor. En kuvvetli adayın daha önce belirttiğim gibi Montella olduğunu söyleyelim. Başka adaylar da var ama Montella'nın artıları malum."

Fenerbahçeden Galatasaray derbisinde alkış kararı Canlı yayında açıkladı

FENERBAHÇE'NİN ARDA PLANI

"Arda'yı isteyen kulüpler var ancak Fenerbahçe, gelecek sene çok iyi bir kadro kurmak istiyor. Bu iddialı kadronun merkezinde de Arda'nın olması planlanıyor. Bir sene daha oynatıp, ondan sonra ayrılmasına izin vermek istiyor. Benim en net bildiği Ajax istiyor, Benfica da isteyen kulüpler arasında."

ZAJC'IN KALMA İHTİMALİ

"Zajc'ın kalma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. Buradan memnun ve Başkan da çok seviyor. Bence kalma ihtimali yüksek. Arada bir maddi fark olduğu söylenmişti bana."

Haberin Devamı

'ALKIŞLARSA CAMİA TEPKİ GÖSTERİR'

"Fenerbahçe'nin derbide Galatasaray'ı alkışlayacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe alkışlarsa camia tepki gösterir. Aynısını Galatasaray yapsa yine aynısı olur. Bu gerçeği kabul edelim. Kimse taraftarını karşısına almak istemez."

Yazarlar